Annonce
Debat

Et søm i ligkisten: Skolelukning er udueligt politisk makværk

Foto: Christian Baadsgaard
Annonce

Læserbrev: "Held og lykke til Højmark" fra kommunens arrogante borgmester på TV.

Det er simpelthen udueligt politisk makværk fra byrådets side at lukke en velfungerende istandsat skole ene og alene baseret på et elevantal. Antallet af elever er jo underordnet, når man har en velfungerende skole, det er jo i bund og grund et spørgsmål om at normere personalet efter elevantallet.

Der går pt 56 elever på Højmarks velfungerende skole, og de skal så formentlig flytte til Lem stationsskole, som ikke har plads til 56 nye elever, altså skal der bygges til med deraf forbundne omkostninger/udgifter. Ergo spares der ikke en bøjet femøre på den her fantasiløse og usympatiske politik.

Samtidig er det jo endnu et søm i ligkisten til et mindre samfund i kommunen, endnu et velfungerende lokalsamfund, som byrådet herved forsøger at kvæle.

Hvem vil bosætte sig i et lille samfund, som bliver totalt overset og negligeret af kommunen, nej vel. Os, der bor der i forvejen, kan nu se frem til at være stavnsbundne, idet huse og ejendomme falder yderligere i værdi.

Politisk makværk af format.


Det er udueligt politisk makværk at lukke en velfungerende skole ene og alene baseret på et elevantal

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce