Annonce
Hvide Sande

Et par stærke stemmer inviterer til koncert i kirke

Maj-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn Østerby gæster søndag 6. december om aftenen Helligåndskirken i Hvide Sande. Pressefoto
Annonce

Hvide Sande: Søndag 6. december om aftenen bliver der rig mulighed for at komme i julestemning, hvis man finder en plads på en af bænkene i Helligåndskirken i Hvide Sande - og lader sig underholde af Maj-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn Østerby.

Maj-Britt Vibe Dørken har gennem de seneste 20 år sunget i forskellige gospelkor. Hun har som korsanger optrådt med verdensstjernen Mariah Carey samt med Sanne Salomonsen, Mads Langer og Rasmus Walther.

Maj-Britt Vibe Dørken er også kendt for sin rolle som solist og forsanger i orkestret 'Himmelblå,' der gennem de seneste 15 år har udgivet tre album og spillet deres egne, inspirerende fortolkninger af de gamle salmer rundt om i landets kirker.

Hans Jørn Østerby har optrådt i snart 40 år som både sanger, sangskriver, tryllekunstner og bugtaler. Han har skabt et utal af kirkekoncerter og forestillinger i kirker både i Danmark og i udlandet.

I Helligåndskirken giver Maj-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn Østerby en 80 minutters intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert med både de kendte og elskede julesange - men også med noget af det knapt så kendte repertoire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Udviklingshæmmet borger er coronasmittet – 46 nære kontakter på bosted og dagtilbud skal nu testes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus: Som studerende er jeg glad for at have ruten som bindeled mellem mit studieliv og mit barndomsområde

Erhverv

Nu bider nedlukningen butikkerne: Handelsrådsformand frygter, at mange små detailforretninger mister livet

Annonce