Annonce
112

Et par midt i 60'erne fundet døde i Ringkøbing - ingen tegn på forbrydelse

Der var stor aktivitet på Forsythiavej i Ringkøbing hele søndag, da en kvinde og en mand blev fundet døde på samme adresse. Foto: Kaj Poulsgaard
De to, der blev fundet døde i en villa i Ringkøbing, har begge været præget af alvorlig sygdom i flere år.
Annonce

Ringkøbing: Gennem flere timer i løbet af søndag har blandt andet Central Efterforskning fra Herning, ansatte fra retsmedicinsk afdeling i Aarhus og kriminalteknisk afdeling været beskæftiget i et villakvarter i Ringkøbing.

Politikommissær Henning Præstegaard oplyser, at der på adressen Forsythiavej 3 blev fundet to døde personer - en mand og en kvinde. Ifølge politiet var de to midt i 60'erne og har levet sammen på adressen gennem flere år.

Både kvinden og manden har været præget af alvorlig. sygdom gennem flere år. De to blev fundet, da en hjemmesygeplejerske skulle tilse kvinden på adressen, men sygeplejersken kunne ikke komme ind i huset, og derfor kontaktede hun politiet, fortæller politikommissær Henning Præstegaard søndag aften.

Henning Præstegaard beskriver forløbet som ulykkelig og tragisk.

- Der er ikke noget, der umiddelbart tyder på, at der er tale om en forbrydelse, siger Henning Præstegaard, der også siger nej til, at dødsfaldende umiddelbart har noget med corona-virus at gøre.

- Der er naturligvis taget forskellige prøver af de afdøde, der skal obduceres i morgen, og vi afventer svarene på både prøver og obduktionerne, lyder det fra Henning Præstegaard, der også kan fortælle, at forskellige afhøringer viser, at det afdøde par ikke havde uvenner i nabolaget eller andre steder.

Det stemmer fint overens med de naboer, som Dagbladet talte med søndag eftermiddag. De havde hverken hørt eller set noget mistænkeligt op til dødsfaldene.

- Parret har boet på vejen i rigtig mange år. De er søde og rare, og vi har haft det rigtig godt med deres naboskab, siger en af naboerne, der gerne vil være anonym.

Politiet har i øvrigt snakket med en bror til den afdøde mand, og broderen skal blandt andet orientere deres mor, der opholder sig på et plejehjem.

- Navnene på de døde er ikke frigivet endnu, da alle familiemedlemmer ikke er orienteret om den tragiske ulykke, siger Henning Præstegaard.

Sidst på eftermiddagen søndag var politiets hundepatrulje aktive på adressen, hvor to mennesker blev fundet døde. Foto: Mikael Sand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Vandsporten bandt Jakob Sally til Vestjylland - nu kunne han ikke drømme om at flytte

Annonce