Annonce
Ringkøbing-Skjern

Et musikalsk foredrag leveret med hjertevarme

Ronnie Flyvbjerg Olesen. Foto: Mejeriet
Ronnie Flyvbjerg Olesen tryllebandt i VGTs festsal tilskuere med sin medlevende fortælling om vejen fra hittebarn i Korea til musiker af højeste karat.
Annonce

Tarm: Ronnie Flyvbjerg Olesen tryllebandt de cirka 135 tilskuere med sin medlevende fortælling om vejen fra hittebarn i Korea til musiker af højeste karat - uden egentlig uddannelse - men med et gehør, der "vil noget". Dertil kom den skønneste - meget bredt favnende fra børnesange over klassisk til raggea og pop - musik spillet med stor virtuositet.

Det var absolut værd at vente på den oplevelse, vi, der havde valgt at bruge en aften i selskab med Ronnie Flyvbjerg Olesen i VGTs festsal (Mejeriets udebane pt.), fik fredag den 13. november.

Det skriver mejeribestyrer Tove Lauritsen i en pressemeddelelse.

Ronnie fortalte om sit musikalske liv og de undervisere og musikere, der har haft stor betydning for, at han er kommet dertil, hvor han er. Det fremgik tydeligt, at der ligger et medfødt gehør bag ved successen, at det er krydret med stor støtte fra forældre og undervisere, og at der dertil kommer tusindvis af timers øvning på tangenterne - med lysten og ambitionen om at gøre det perfekt som drivkraft.

Annonce

VGTs flygel spillede en rolle

Imponerende var det i hvert fald at lytte til musikken, der med stor variation i styrke og hastighed flød ud fra det store flygel i VGTs festsal. Flyglet gjorde en forskel i udtrykket i forhold til, hvis det musikalske foredrag havde fundet sted i Mejeriets egen sal og var spillet på et el-klaver. Det musikalske foredrag blev suppleret med små videoklip fra Ronnies liv - blandt andet fra stuen derhjemme, fra Mariehaven og fra Skanderborg Festivallen.

Annonce

Et gensyn i Mejeriet

Der hersker ingen tvivl om, at det er en oplagt mulighed at invitere til et gensyn med Ronnie i Mejeriet sal, når engang det bliver muligt at samle flere der.


Der hersker ingen tvivl om, at det er en oplagt mulighed at invitere til et gensyn med Ronnie i Mejeriet sal, når engang det bliver muligt at samle flere der.

Tove Lauritsen, Mejeribestyrer


Sidst på ugen løftes sløret i øvrigt for Mejeriets arrangementer i det kommende år. Der er noget at glæde sig til - og oplagte gaveideer at hente.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Her er tallene, du ikke må se: 12 smittede med minkvariant i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Massetest i Vestjylland: Torsdag åbner yderligere to teststeder i Ringkøbing-Skjern

Annonce