Navne

Et job med mange forskellige opgaver

Henriette Lauridsen er ny menighedskoordinator i Skjern Kirke. Foto: Jørgen Kirk
Henriette Lauridsen er blevet ansat som ny menighedskoordinator ved Skjern Kirke. Hun er glad for sit nye job, hvor der er mange forskelligartede opgaver, og hun håber at kunne bruge sine erfaringer fra lærergerningen og som korleder.

Skjern: - Jeg var ikke træt af at være lærer, men jeg fik lyst til at prøve mig af på en ny bane, og til at finde ud af, hvad der er uden for skolens fire vægge, siger Henriette Lauridsen.

Hun blev den 1. april ansat som ny menighedskoordinator ved Skjern Kirke efter samlet ti år på Skjern Kristne Friskole og tre år som viceskoleleder på Videbæk Kristne Friskole.

- Jeg har gode dage. Det er spændende at prøve noget nyt, og at lære et nyt hus og nye mennesker at kende. Og det er spændende at sidde med mange forskellige opgaver. Jeg hjælper for eksempel med at føre kirkebog, og med at holde kalender og hjemmeside opdateret. Jeg sidder som sekretær for menighedsrådet. Jobbet som menighedskoordinator er meget alsidigt, jeg synger også som kirkesanger, og spiller klaver, hvis der er behov for det. I det hele taget sker der meget mere i Skjern Kirke end jeg tror mange forestiller sig. Morgensang for alle og Salmesang for småbørn, koncerter og foredrag med videre, siger Henriette Lauridsen.

Hun håber, at hendes erfaringer fra lærergerningen vil komme hende til gode i det nye job.

- Jeg kan godt lide at formidle stof til børn, unge og voksne, og jeg vil gerne være med til at styrke skole-kirke-samarbejdet. Det kunne foreksempel være med et børnekor, siger Henriette Lauridsen.

Hun er uddannet som musiklærer og har tidligere været korleder for gospelkoret Joy. Hun har også været med til at arrangere Skjern Gospel Festival.

Henriettet Lauridsen har altid været kirkeligt interesseret, og engageret i Dejbjerg Kirke. Hun kender også godt Skjern Kirke, Så jobbet som menighedskoordinator lå hende ikke fjernt.

- Det er også dejligt, at det er et job, som jeg selv har en vis frihed til at være med til at forme, for eksempel med nye tiltag, siger Henriette Lauridsen.

Henriette Lauridsen

Henriette Lauridsen er 45 år. Hun er født op opvokset i Ringkøbing.

Henriette Lauridsen er uddannet lærer fra Jelling Seminarium, og har i samlet ti år arbejdet på Skjern Kristne Friskole og tre år som viceskoleleder på Videbæk Kristne Friskole.

Hun bor i dag i Dejbjerg sammen med sin mand Karsten Lauridsen, der er bygningskonstruktør. Parret har tre større børn på 19, 17 og 15 år.

I sin fritis holder Henriette Lauridsen meget af at færdes i naturen. Sang og musik fylder også rigtig meget i hendes liv. Hun har blandt andet været korleder i en periode.

Henriette Lauridsen er forkvinde for bestyrelsen i Missionshuset i Dejbjerg, samt børneklubmedarbejder samme sted.

0/0
Mindeord For abonnenter

Dødsfald: Torben 'Dubbi' Pedersen 42 år

Navne For abonnenter

Hanne Schmidt udstiller fantasivækkende rum i Rådhushallen

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Tophistorier

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande