Annonce
Debat

Et godt liv starter med et godt børneliv

Læserbrev: Alle skal have de bedste forudsætninger for at klare sig godt. Derfor arbejder vi i Socialdemokratiet for stærke daginstitutioner, der kan give alle børn en god start på livet.

Det er helt afgørende, at vores børn trives og udvikler sig med støtte fra dygtige og nærværende medarbejdere i dagtilbuddene. Samtidig skal forældrene føle sig trygge, når de afleverer deres barn i vuggestue, dagpleje eller børnehave.

Regeringen, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet er derfor blevet enige om en aftale, der løfter normeringerne i landets dagtilbud. Den nye investering svarer til, at der kommer mere end 3.900 ekstra fuldtidsstillinger i daginstitutionerne i 2024.

Alle kommuner skal have minimumsnormeringer i 2024, og i årene frem til da styrker vi personalet. Det betyder, at Ringkøbing-Skjern Kommune allerede i år modtager omkring 7,067 mio. kr. til bedre normeringer.

Desuden styrkes tilsynet på dagtilbudsområdet, så vi i højere grad kan sikre, at vi får løftet kvaliteten de steder, hvor der er problemer. Sidst, men ikke mindst, etableres en ny opkvalificeringspulje, så flere medarbejdere i daginstitutioner kan tage en uddannelse til pædagog eller pædagogisk assistent.


Der er tale om en historisk investering i et af de mest centrale områder i vores velfærdssamfund.


Der er altså tale om en historisk investering i et af de mest centrale områder i vores velfærdssamfund. Vi sikrer, at flere børn får en god start på livet, at flere forældre får ro i maven, og at vores dygtige pædagogiske personale får bedre arbejdsvilkår.

Jeg er glad og stolt over, at aftalen kommer til at gøre en positiv forskel for børn hos os i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbold-talenter ramt på flere fronter: Corona-regler giver fjernundervisning, ingen tilskuere og aflyste slutrunder

Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Efterskoleforstander gennem 34 år springer ud som forfatter: - Om 50 år er bogen fuld af gode historier for mine oldebørn

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Sport

Sofus fra 5. klasse på Højmark Skole: - Det er meget vigtigere for mig at komme til håndbold igen end at komme tilbage i skolen

Debat For abonnenter

Dagbladet mener: Fristelsen blev for stor - og det går ud over sympatien for minkavlerne

Annonce