Annonce
Hvide Sande

Esmarks ansatte får 'corona-bonus' på 10.000 kroner

95 fastansatte får en ekstra bonus på 10.000 kr. som en påskønnelse for den ekstra indsats, der er yder under Corona-krisen. Presssebillede
Det har været et usædvanligt år hos Esmark Feriehusudlejning, og det har krævet en ekstra indsats fra medarbejderne. Det får de nu en kontant anerkendelse for.
Annonce

Hvide Sande: Når medarbejderne hos Esmark får deres lønseddel for november, vil der være lagt 10.000 kroner oven i lønnen.

Det er en bonus, virksomheden har besluttet at udbetale til sine medarbejdere for den store indsats, de har leveret i et år, hvor intet har været, som det plejer.

- Det har været et helt ekstraordinært år, og når vi er kommet så godt igennem det, som vi trods alt er, skyldes det udelukkende, at vi har nogle helt fantastiske medarbejdere, oplyser Esmarks administrerende direktør, John Brügmann, i en pressemeddelelse.

- Da grænsen lukkede i foråret, besluttede vi hurtigt ikke at sende medarbejdere hjem. I stedet gik vi i gang med at efterse alle feriehusene, lave nye plantegninger, tage nye billeder og meget andet. Det nyder vi godt af nu, og det har stor værdi både for vores husejere og for vores gæster, siger han.


- Da grænsen lukkede i foråret, besluttede vi hurtigt ikke at sende medarbejdere hjem. I stedet gik vi i gang med at efterse alle feriehusene, lave nye plantegninger, tage nye billeder og meget andet. Det nyder vi godt af nu,

Administrerende direktør John Brügmann


Faktisk har Esmark udvidet medarbejderstaben ganske markant i løbet af 2020, hvor man er gået fra 75 til 95 antal medarbejdere.

- Det skyldes, at vi igen i år har fået rigtig mange nye feriehuse til udlejning, og at vi har haft et ønske om at løfte vores service til et endnu højere niveau, siger John Brügmann.

- Det siger sig selv, at det har været dyrt for Esmark, at grænsen har været lukket i en stor del af 2020, men vi står på mange måder stærkere i dag, end vi gjorde, før grænsen lukkede i foråret, siger han.

Esmark er den største feriehusudlejer i Ringkøbing-Skjern Kommune med over 2000 feriehuse til udlejning i kommunen.

Esmark udlejer desuden feriehuse i Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand i Varde Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce