Annonce
Navne

Esmark udvider ledergruppen

Thomas Christiansen, nyansat salgs- og marketingdirektør hos Esmark Feriehusudlejning. Pressefoto
Esmark Feriehusudlejning udvider ledergruppen med Thomas Christiansen.

Holmsland: "På baggrund af de seneste års udvikling står vi nu i en situation, hvor vi har et behov for at tilføre flere ledelseskompetencer og erfaringer. Det gør vi for fortsat at kunne forfølge alle de spændende muligheder og udviklinger vi ønsker at føre ud i livet til glæde for vores gæster, husejere, ansatte, samarbejdspartnere og lokalsamfundene”, skriver Anders Thygesen, administrerende direktør og indehaver Esmark, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med udvidelsen af ledergruppen bliver der dannet en direktion på fire personer, som i fællesskab skal være med til at fortsætte udviklingen af Esmark. Udover de to ejere, Thomas Sørensen og Anders Thygesen, er der udnævnt to nye funktionsdirektører.

Lars Hornshøj Vestergaard, der siden 2018 har været HR- og økonomichef, har takket ja til at blive Esmarks nye HR- og økonomidirektør. Endelig indtræder Thomas Christiansen som nyansat i Esmarks direktion med ansvaret for salg og marketing. Thomas har gennem de seneste 10 år arbejdet med ledelse, salg og forretningsudvikling indenfor turisme og gæsteoplevelser i både Danmark og udenfor landets grænser.

Esmark blev grundlagt i 1965 af Mathilda og Verner Esmarch, og i 2007 overtog Janni og Anders Thygesen værts- og ejerrollen. Esmark fusionerede med Elite Sommerhusudlejning i 2015 og har siden da været ejet og drevet af Anders Thygesen og Thomas Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: En flot økonomisk julegave til Skjern

Det er en flot julegave i utide, Skjern står til at modtage; en julegave, der på sigt kan komme til at betyde meget for byens - og hele kommunens - musikliv. I Dagbladet kan vi fortælle, at Realdania har givet arbejdsgruppen bag Remisen Skjern tilsagn om 850.000 kroner til at redde byens gamle remise. Målet er, at der i løbet af de næste år skal skabes et nyt spillested i det tidligere garageanlæg for tog. Og Realdania må virkelig tro på ideen; arbejdsgruppen havde kun søgt om 750.000 kroner, men fonden har valgt at lægge 100.000 kroner oven i, så nu har Remisen Skjern 850.000 kroner til at gå i gang med at sikre bygningens klimaskærm. Planen er at gå i gang med at tætne taget og lukke huller i murværket til foråret. Dermed ser der ud til, at den 100 år gamle bygning reddes, og det er godt af flere grunde. Remisen er et levende minde om den faktor, der mere end nogen anden har skabt Skjern - nemlig jernbanen. Det ville være sørgeligt, hvis den karakteristiske bygning skulle forsvinde. I Ringkøbing er der vist stadig en del, der ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at redde Ørnhøjbanens gamle remise. Til gengæld er det så lykkedes at redde det gamle elektricitetsværk og gøre Generator til et spillested af betydning for hele kommunen. Mon ikke det også kan lade sig gøre i Skjern; Remisen har i alt fald de rammer, der skal til for at skabe et spændende kulturmødested midt i byen. Der er lang vej endnu, meget skal afklares, men med 850.000 kroner på bogen er projektets realisering kommet et vigtigt stykke længere; ikke mindst vil Realdanias donation give initiativtagerne endnu mere blod på tanden. I det hele taget er der grøde i miljøet omkring Vestjyllands traditionelle transport-rygrad, Længdebanen. I Tarm er man i fuld gang med forvandle den gamle stationsbygning til et kulturelt mødested, og i Ringkøbing arbejder man også med tilsvarende planer i den fredede stationsbygning. Til næste år er det i øvrigt 145 år siden, længdebanen åbnede for trafik. Et bedre bevis på dens fortsatte relevans end de forskellige kulturprojekter, der er på vej i dens uudnyttede bygninger, kan man ikke få.

Skjern

3F sammenligner overenskomster i omstridt sag: Fyldt med fejl, lyder kritikken fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Annonce