Annonce
Navne

Esmark udvider ledergruppen

Thomas Christiansen, nyansat salgs- og marketingdirektør hos Esmark Feriehusudlejning. Pressefoto
Esmark Feriehusudlejning udvider ledergruppen med Thomas Christiansen.

Holmsland: "På baggrund af de seneste års udvikling står vi nu i en situation, hvor vi har et behov for at tilføre flere ledelseskompetencer og erfaringer. Det gør vi for fortsat at kunne forfølge alle de spændende muligheder og udviklinger vi ønsker at føre ud i livet til glæde for vores gæster, husejere, ansatte, samarbejdspartnere og lokalsamfundene”, skriver Anders Thygesen, administrerende direktør og indehaver Esmark, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med udvidelsen af ledergruppen bliver der dannet en direktion på fire personer, som i fællesskab skal være med til at fortsætte udviklingen af Esmark. Udover de to ejere, Thomas Sørensen og Anders Thygesen, er der udnævnt to nye funktionsdirektører.

Lars Hornshøj Vestergaard, der siden 2018 har været HR- og økonomichef, har takket ja til at blive Esmarks nye HR- og økonomidirektør. Endelig indtræder Thomas Christiansen som nyansat i Esmarks direktion med ansvaret for salg og marketing. Thomas har gennem de seneste 10 år arbejdet med ledelse, salg og forretningsudvikling indenfor turisme og gæsteoplevelser i både Danmark og udenfor landets grænser.

Esmark blev grundlagt i 1965 af Mathilda og Verner Esmarch, og i 2007 overtog Janni og Anders Thygesen værts- og ejerrollen. Esmark fusionerede med Elite Sommerhusudlejning i 2015 og har siden da været ejet og drevet af Anders Thygesen og Thomas Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Flertal bakker op om habilitets-undersøgelse i Ørskov-sag

Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Erhverv

Primo Tours har gæster nær karantæneramt hotel: Indtil videre skal folk bare nyde deres ferie

Ringkøbing-Skjern

Viceborgmester beder om ekstern undersøgelse i Ørskov-sag: Kan ikke leve med beskyldninger

Annonce