Annonce
Erhverv

Esmark: Bedste sæson nogensinde

2019 har været den bedste sæson nogensinde for Esmark Feriehusudlejning, fortæller direktør Thomas Sørensen. Foto: Esmark
Feriehusudlejningen har sat ny rekord for Esmark, som også forventer travlhed næste år.

SØNDERVIG: ”Sommeren er forbi nu, og den nærmest fløj afsted”.

Ja, hvis man hører nogen gå og nynne C. V. Jørgensens fantastiske sang i Søndervig, så kunne det altså godt være direktør for Esmark Feriehusudlejning Thomas Sørensen.

Adspurgt om, hvordan 2019 er gået, lyder svaret kort og godt:

- Bedste nogensinde!

Esmark oplevede en stigning på et par procent sammenlignet med 2018, så der har været godt fyldt op i de knap 2600 ferieboliger.

Annonce

Vejret ikke vigtigt

Sommervejret var ellers ikke så spændende i 2019, men det betyder egentlig ikke så meget, for naturen ved Vestkysten er jo dejlig, uanset om det er varmt eller overskyet og blæsende.

- De tyske turister er ikke så vejrafhængige, når de planlægger ferie, så vi ligger faktisk langt foran sidste år i forhåndsbookinger, fortæller Thomas Sørensen.

For at ruste sig til den stigende vestkystturisme har Esmark især arbejdet på de interne linjer i år:

- Vi har haft stort fokus på rekruttering og onboarding af personale, udvikling og fastholdelse af medarbejderne, siger Thomas Sørensen.

Et af de nyeste tiltag er en udvidelse af direktionen med Thomas Christiansen, som netop er tiltrådt som salgs- og marketingdirektør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce