Annonce
Navne

Esmark ansætter fire nye medarbejdere

Esmark har lokalkontorer i Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne Vejers og Blåvand. Her ses kontoret i Søndervig. Foto: Esmark
Travlhed er begrundelsen for udvidelse af medarbejderstaben hos Esmark.
Annonce

SØNDERVIG: Esmark Feriehusudlejning med hovedsæde i Hvide Sande vokser på trods af Covid-19-krisen og har derfor udvidet medarbejderstaben med fire nye medarbejdere.

Charlotte Le Fevre er ansat som ferierådgiver i Søndervig. Hun er uddannet fra Den Danske Eksportskole i Herning og har tidligere arbejdet med salg i en række forskellige virksomheder i henholdsvis Tyskland og Danmark, blandt andet Thyborøn Erhvervskontor + Fiskeauktion.

Gitte Bloch Thomsen er ansat som ferierådgiver i Bjerregård. Hun bor i Nr. Nebel og har tidligere arbejdet i butik i over 30 år, blandt andet hos Botex i Nr. Nebel. Hun er desuden instruktør i Form og Fritid og i den lokale løbeklub i Nr. Nebel.

Danielle Sanders er ansat som ferierådgiver i Bjerregård. Hun er født og opvokset i Holland, hvor hun arbejdede som lægesekretær i 16 år. Hun flyttede til Danmark sammen med sin familie i 2008, og hun har de seneste ni år arbejdet som kundeservicemedarbejder hos Bestseller.

Britta Henneberg er ansat som ferierådgiver i Houstrup. Hun er uddannet cand.negot og har siden 1997 arbejdet med salg og marketing. Hun har tidligere arbejdet for Schultz Feriehuse, som i dag er en del af Esmark, og hun har de seneste fem et halvt år været ansat hos Boconcept.

- Vi får mange nye huse ind, så vi har forrygende travlt, og vi søger stadig folk til flere af vores afdelinger. Det er skønt at kunne udvide medarbejderstaben, så vi kan hæve serviceniveauet yderligere over for både gæster og husejere. Vi glæder os meget til samarbejdet med vores fire nye kolleger, siger Thomas Sørensen, driftsdirektør og medindehaver af Esmark i en pressemeddelelse om nyansættelserne.


Vi får mange nye huse ind, så vi har forrygende travlt

Thomas Sørensen, driftsdirektør
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce