Annonce
Sport

Esbjerg-træner kritiserer defensiv efter overtidsscoring

John Randeris/Ritzau Scanpix
Den sene overtidsscoring af Hobro skyldes dårlig defensiv organisation, mener Esbjerg-træner John Lammers.

Esbjerg smed søndag sejren mod Hobro i allersidste minut, da unge Anel Ahmedhodzic relativt nemt fandt plads bag Esbjergs bagkæde og kunne udligne til slutresultatet 1-1.

Esbjergs cheftræner, John Lammers, var efter superligakampen skuffet over den sene udligning, som han mener, skyldes dårlig defensiv organisation.

- Vores defensive organisation var ikke god nok, og vi skal hjem og analysere på, hvem der kunne have gjort det bedre i den situation, siger Lammers.

Ved målet så Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg tvivlsom ud, da han kunne have taget bolden, inden den landede i fødderne på Ahmedhodzic, men i stedet valgte Højbjerg at bakke ind i mål igen.

- Jeg siger altid, at alle har et ansvar. Han spillede en god kamp indtil udligningen, men vi må hjem og se på scoringen igen, forklarer Esbjerg-træneren om Jeppe Højbjerg.

Det er anden kamp i streg, at Esbjerg taber point i overtiden, og det irriterer naturligvis Lammers.

- Det er altid noget lort at tabe, men måden, vi har tabt kampene på, er virkelig skuffende, siger Esbjerg-træneren kontant.

Hobro-træner Peter Sørensen er skuffet over sit holds præstation i de første 45 minutter, men han glæder sig samtidig over den sene udligning og præstationen i anden halvleg.

- Vores forsvarsspillere var for dårlige i nærkampene, men især vores boldomgang var for ringe i første halvleg.

- Jeg er glad for den sene udligning, men jeg glæder mig også over vores anden halvleg. Vi kom ud med en fornyet energi efter en første halvleg, der var alt for dårlig, siger Hobro-træneren.

Hobro skal i næste runde møde Randers hjemme, mens Esbjerg torsdag skal en tur til Hviderusland og møde Shakhtyor Soligorsk i Europa League-kvalifikationen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Se listen - så mange er indskrevet på kommunens skoler: Flere folkeskoler med færre end 10 elever i 0. klasse

Annonce