Sport

Ernst Kviesgaard fra Ådum lavede hole-in-one

Vinderne fra Dejbjerg Golf Klubs åbningsmatch. Privatfoto

Golf: Dejbjerg Golf Klub slog søndag sæsonen 2019 i gang med den traditionelle åbningsturnering. 118 medlemmer havde valgt at deltage i sæsonen første turnering, der har Vestjysk Bank som sponsor. Søndagen bød på både solskin og tocifrede varmegrader - og masser af høje scores.

A-rækken blev vundet af Søren Christian Dahl med 37 point, mens Steen Tang Andersen med 36, Jørgen Obling med 35 og Anette Black med 35 point fulgte på de næste pladser.

I B-rækken leverede Aksel Krogsgård ikke færre end 42 point. Derefter fulgte Peder W. F. Nielsen med 38, Claus Plinussen og Vagn Kristensen begge med 36 point.

Søren Jespersen vandt C-rækken med 40 point, mens Else Kjærgaard Kristiansen med 38, Rikke Omme 37 og Karin Madsen med 36 point fulgte på de næste pladser.

D-rækken blev vundet af Jonas Høberg med 37 point, mens John Spliid Frederiksen , Poul Aksel Solsø Kristensen og Vibeke Horn Lauritsen alle med 35 point fulgte på de næste pladser.

Længste drive på hul 8 blev vundet af Inger Marie Andersen og Kim Olesen.

Nærmest flaget blev vundet af Villy Svinth med 1,02 meter på hul 3, Bjarne Vastrup med 3,21 meter på hul 4, Jørgen Obling med godt 4 meter på hul 12 og Leif Simonsen med 2,28 meter på hul 18.

Golf: Søndag den 7. april blev sæsonen for alvor slået i gang af 76 golfspillere i Skærbæk Mølle Golfklub ved Ølgod. Morgenkaffen blev indtaget i udslagshuset, og klokken 9 var der tee off.

Der var præmier til de fire bedste indenfor hver række.

A-rækken blev vundet af Kristian Sønderskov med 68 slag netto foran John Wallentin med 71, Christian Jensen 72 og Torben Lyng 74 slag netto.

B-rækken blev vundet af Anders Funch med 38 point foran Ulla Nyblom med 36, Vagn Sørensen 36 og Jørgen Raunkjær med 35 point.

C-rækken havde Birgit Kristensen som vinder med 38 point foran Mogens Haahr med 38, Henning Bjørslev 38 og Aase T. Toft med 35 point.

Nærmest flaget på hul 10 var Ernst Vedstesen med 3,30 meter, og på hul 18 var det Leif Pedersen med 2,12 meter. Der var afslutning i klubhuset med grill pølser og fadøl.

Ernst Kviesgaard fra Ådum havde allerede fem dage tidligere vist, at han er klar til sæsonen. Tirsdag den 2. april lavede Ernst Kviesgaard nemlig hole-in-one på banens hul 12. Et flot slag der selvfølgelig udløste den traditionelle flaske whisky.

Håndbold: Divisionsforeningen Håndbold har kåret rundens hold efter herrernes sidste kamp i grundspillet. Skjern Håndbold har denne gang fået venstre fløj Anders Eggert med. Det er fjerde gang i sæsonen, Anders Eggert er på rundens hold.

Fodbold: Vorgod/Barde MOF havde en god mandag aften, hvor TIM GIF var på besøg i serie 4 pulje 61, for Vorgod/Barde vandt 6-1.

- Ja det kan vi ikke brokke os over. Men vi spillede nu også en god kamp. Fra start var det lige før, Tim havde fået nogle muligheder, fordi vi stod for højt på banen med forsvaret. Men da vi rykkede lidt længere tilbage, så havde vi fuld kontrol, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

Hjemmeholdet fik en forrygende start med mål efter 15 sekunder. Christoffer Fris tog et godt løb med bolden, og lidt heldig fik han bolden retur efter en aflevering, og så scorede Christoffer Fris til 1-0. Der var flere chancer til hjemmeholdet, inden Rasmus Skov Jensen øgede til 2-0 på oplæg fra Emil Rentius Sørensen efter 24 minutters spil.

Kort efter pausen blev det 3-0 ved Anders Krarup på flot oplæg fra Christoffer Fris. Senere scorede Mathias Skov Jensen på oplæg fra Anders Krarup, og Thomas Gjaldbæk Nielsen lagde op til Christoffer Fris' mål til 5-0. Jacob Bech Madsen scorede Vorgod/Bardes sidste mål, efter Daniel Baden havde reduceret til 5-1 direkte på frispark med noget, der mest lignede et indlæg.

- Fuldt fortjent sejr til Vorgod/Barde. De var noget bedre end os, og vi var der slet ikke rent mentalt, fortalte Tims assistenttræner Michael Smedegaard.

Fodbold: Skjern GF 2 vandt 4-2 ude over Ølstrup G&U 2, da de to hold mødtes i serie 4 pulje 61 tirsdag aften.

-Alt i alt var det nok fortjent. Skjern havde flest chancer, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

Skjern kom allerede foran efter tre minutter, hvor Thomas Vilhelmsen scorede på oplæg fra Erik Rønne Kristensen. Kort efter slog Ølstrup tilbage med scoring af Nicolaj Raunow Andersen på oplæg fra Christoffer Dohn Jensen. Omkring den halve time var det Anton Lauridsen, der bragte Skjern i front 2-1 efter bandespil med Nikolaj Nielsen. Igen udlignede Ølstrup kort efter ved Christoffer Dohn Jensen i gennemspillet angreb.

- Ind til da havde vi været effektive. Desværre havde vi så to gode muligheder for at komme foran, men de chancer brændte vi. Da vi i stedet kom bagud igen, kunne vi ikke slå tilbage, sagde Jonas Kjeldgaard.

12 minutter før tid scorede Gracieux Kicha på straffespark begået mod Erik Rønne Kristensen, og to minutter før tid slog Rasmus Karkov sejren fast med målet til 4-2 på en ripost efter forsøg fra Kian Brasen.

- Vi var pressede ved 2-2, og på det tidspunkt var jeg bange for, at vi skulle tabe. Men vi fik godt fat i anden halvleg, og jeg er glad for de tre point, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Ernst Kviesgaard fra Ådum har lavet hole-in-one på Skærbæk Mølle Golfklubs hul 12. Privatfoto
0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF