Navne

Ernst Kousgaard går mod efterløn efter mange år i bankverdenen

Ernst Kousgaard stopper på arbejdsmarkedet efter et liv som bankmand. PR foto

Nordea Holstebro markerer Ernst Kousgaards sidste arbejdsdag med en lille reception fredag 30. november.

Skjern/Holstebro: Efter godt 43 år på arbejdsmarkedet, heraf de seneste godt 39 år i Nordea, nærmer Ernst Kousgaard sig efterlønsalderen, og han har sidste arbejdsdag i Nordeas Privatkundeafdeling i Holstebro fredag 30. november.

Ernst Kousgaard startede sin jobmæssige karriere med uddannelse som kontorassistent fra 1975-1977 i en industrivirksomhed i Skjern, som også er hans fødeby.

Herefter arbejdede han to år på et salgskontor i byen, inden han i 1979 fik ansættelse i Sparekassen SDS i Skjern.

I 1986 flyttede Ernst til Holstebro, hvor han siden har været tilknyttet Privatkundeafdelingen i Sparekassen SDS, siden Unibank, og i dag Nordea.

Spændende rejse

- Det har været en spændende rejse med en meget stor udvikling, siden jeg startede i banken. Jeg føler mig utrolig privilegeret, at have haft mit drømmejob som rådgiver for bankens private kunder i rigtig mange år, og kunnet gøre en forskel for dem, og selvom jeg glæder mig til at få noget mere fritid, vil jeg helt sikkert komme til at savne den daglige kontakt med både kunder og kollegaer. Jeg vil nu tage mig tid til at mærke efter, hvad tiden skal fyldes ud med, udover min store passion for golfspillet, badminton, familie og venner, udtaler Ernst Kousgaard i en pressemeddelelse.

- Ernst Kousgaard er en meget vellidt rådgiver og kollega. Han har haft mange af sine kunder i mange år, og jeg ved, at de også har sat stor pris på hans rådgivning og altid positive tilgang og interesse for dem, udtaler filialdirektør Annette Kopp Jensen.

Nordea Holstebro markerer Ernsts sidste arbejdsdag med en lille reception fredag 30. november i tidsrummet 14 - 16, hvor kunder, kolleger, familie og venner er meget velkomne til at komme forbi og hilse på Ernst Kousgaard.

0/0
Mindeord For abonnenter

Dødsfald: Torben 'Dubbi' Pedersen 42 år

Navne For abonnenter

Hanne Schmidt udstiller fantasivækkende rum i Rådhushallen

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Tophistorier

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande