Annonce
Ringkøbing-Skjern

Erfaren fløjspiller og en målvogter er nye på holdkortet i Ringkøbing Håndbold

Sascha Juul har skrevet kontrakt med Ringkøbing Håndbold, hvor den erfarne spiller skal husere på venstre fløj. Pressefoto: Ringkøbing Håndbold
Efter at have trænet med et stykke tid har fløjspilleren Sascha Juul nu lavet en kontrakt med Ringkøbing Håndbold, der også har sikret sig målvogteren Cecilie Søndergaard Kongstad, der sidste sæson spillede for Sæby i 1. division.
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing får erfaren holdspiller på holdkortet, når Sascha Juuls spilletilladelse kommer fra Norge.

Med tidligere klubber som Ajax København, Nykøbing Falster og de sidste par år IK Grane Arendal i Norge, får Ringkøbing tilført en masse rutine til holdet og en god sparring til deres unge venstrefløj Rikke Jochumsen.

- Jeg har snakket i noget tid med Sascha, da jeg hørte hun flyttede til Holstebro. Jeg ved, at Sascha vil bidrage med masser af humør, erfaring og hurtighed på fløjen, så det er et super makkerpar vi nu har på venstre fløj, og det er dejligt, at klubben og Sascha har kunne finde en løsning, siger Ringkøbing Håndbolds cheftræner Jesper Holmris i en pressemeddelelse fra klubben.
Sascha var med til nogle træninger i forrige uge, og hun har også deltaget aktivt i klubbens håndboldskole i uge 32, og kontrakten er nu underskrevet.

- Først og fremmest er jeg superglad for at skulle være en del af Ringkøbing håndbold. Jeg har deltaget et par uger nu, og har fra første sekund følt mig velkommen og godt tilpas. Det er en fantastisk gruppe piger, der sammen med Jesper og Nicholas har formået at lave et unikt miljø, hvor der trænes benhårdt for at blive bedre. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med kampe og for første gang at spille i Green Sports Arena, hvor jeg ikke spiller på udeholdet, fortæller Sascha Juul, der får trøjen med nummer 25.

Ringkøbing Håndbold har fået endnu en ny spiller på holdkortet. Det er målvogteren Cecilie Søndergaard Kongstad, der sidste sæson spillede for Sæby i 1. division.

- Cecilie har også trænet med et lille stykke tid, og nu har vi skaffet arbejde til hende hos Kvickly i Ringkøbing fra på mandag. Herligt med så gode samarbejdspartnere, fortæller Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Politi og borgmester om corona: Det er vigtigt at være lidt for forsigtig

Tarm

Uheld i Tarm: Overholdt ikke vigepligt

Annonce