Annonce
Skjern

Er indstillet til wildcard: Skjern håber på europæisk håndbold i denne sæson

Bjarte Myrhol fra Skjern Håndbold under Champions League-gruppekampen i herrehåndbold mellem Skjern Håndbold og RK Celje i Skjern Bank Arena. Arkivfoto: Mads Dalegaard/Scanpix 2019
Skjern-formand Carsten Thygesen kunne ved den seneste sæsons afslutning skuffet konstatere, at det ikke blev til europæisk håndbold i den kommende sæson. Det kan dog vise sig, at den mulighed ikke er helt udelukket.
Annonce

Skjern: En femteplads i den seneste sæson, der på grund af coronakrisen blev afgjort på skrivebordet, rakte ikke til en plads i europæisk håndbold i denne omgang for Skjern Håndbold, men Dansk Håndbold Forbund har for nyligt hevet en kanin op af hatten.

Forbundet har nemlig indstillet Skjern Håndbold til et wildcard i European Handball League, der fra denne sæson erstatter EHF Cup.


Det er en kæmpe motivation for hele organisationen at få lov at komme ud at opleve noget andet, end det man oplever til dagligt, og det at man bliver udfordret på et internationalt niveau.

Carsten Thygesen, bestyrelsesformand


Derfor går bestyrelsesformand Carsten Thygesen i disse dage nu og tripper, mens han venter på afklaring, for et wildcard til den europæiske turnering vil betyde, at klubben har alle muligheder for at indfri de fire målsætninger, klubben i nu 15 sæsoner har sat sig.

- Hvornår det bliver, ved vi ikke, men jeg ved, der er lodtrækning til kvalifikationsrunderne den 28. juli, så der må komme indenfor de næste 10 dage, siger bestyrelsesformanden.

- En af vores helt store sportslige målsætninger er at spille i Europa. Det er en kæmpe motivation for hele organisationen at få lov at komme ud at opleve noget andet, end det man oplever til dagligt, og det at man bliver udfordret på et internationalt niveau. Det er også mere attraktivt for vores sponsorer, det er et udstillingsvindue for de spillere, der gerne vil videre til de helt store europæiske klubber, og så er det bare attraktivt at spille i en klub, der spiller i europæisk turnering. For os er der mange incitamenter ved det, så vi håber helt vildt, at vi kommer med, siger Carsten Thygesen.

Skjern Håndbolds målsætninger er foruden at kvalificere sig til en europæisk turnering også at spille med om medaljer, få et overskud og i gennemsnit have 2800 tilskuere til holdets hjemmekampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce