Annonce
Skjern

Er det dine? Politiet søger ejer til masser af smykker

Der var en del smykker i det skrin, som forleden blev fundet i en grøftekant i landsbyen Faster mellem Skjern og Videbæk. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
I en grøftekant har en borger fundet et smykkeskrin, som nu ligger hos politiet og venter på rette ejer.

Faster: Et ur, brocher, armbånd og halskæder. Det er blot noget af indholdet i et smykkeskrin, som fredag i sidste uge blev fundet i en grøftekant i landsbyen Faster mellem Skjern og Videbæk af en undrende borger.

Smykkerne kan ikke umiddelbart sættes i forbindelse med et konkret indbrud. Derfor går Midt- og Vestjyllands Politi nu ud med en efterlysning i et håb om at kunne levere smykkerne tilbage til den rette ejer af de mange smykker.

Hvis du har kendskab til smykkerne, kan du kontakte politiet på telefon 114. Ved en henvendelse vil det være en stor hjælp for politiet, at der bliver henvist til dette journalnummer: 4100-61610-00370-20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce