Annonce
Ringkøbing-Skjern

Endnu et kampvalg: Fire vil være folketingskandidat for Venstre

Venstres medlemmer skal vælge mellem fire kandidater, når de sidst i november skal finde deres nye folketingskandidat i Ringkøbing-Skjern. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Der er endnu en gang lagt op til kampvalg om at blive Ringkøbingkredsens næste folketingskandidat for Venstre.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det har knebet med interessen.

Lokale Venstrefolk på stribe afviste overfor Dagbladet, at de havde en folketingskandidat i maven, da Kenneth Mikkelsen droppede sit kandidatur, fordi det ikke var foreneligt med arbejdet som erhvervsdirektør i Herning.

Men den forlængede frist for at melde sig ind i kampen om at blive hans afløser har fået Venstrefolkene ud af starthullerne. Ved fristens udløb havde fire kandidater meldt sig, oplyser kredsbestyrelsesformand Henrik Østergaard.

Folketingsmedlem Mads Fuglede er en af dem, mens Venstre foreløbig holder de tre øvrige kandidater for sig selv.

- Jeg kan sige så meget, at halvdelen af kandidaterne kommer udefra, mens halvdelen er lokale. Den sidste kom bare en halv time før, fristen udløb her til morgen, fortæller han.

Borgmester Hans Østergaard (V) er glædelig overrasket over, at der er rift om at blive folketingskandidat.

- Det er dejligt, at der er så mange, som gerne vil gøre en indsats for vores område i Ringkøbing-Skjern, siger borgmesteren.


Jeg kan sige så meget, at halvdelen af kandidaterne kommer udefra, mens halvdelen er lokale. Den sidste kom bare en halv time før, fristen udløb her til morgen.

Henrik Østergaard, kredsbestyrelsesformand


Der er planlagt opstillingsmøde den 23. november. Mødet var egentlig planlagt til at foregå i Højmark Hallen. Men med de seneste corona-restriktioner kan mødet komme til at foregå virtuelt, oplyser Henrik Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Landbobanken sænker grænsen for negativ rente: Fra nytår betaler du minus 0,6 procent på al kontant opsparing over 100.000 kroner

Skjern

Gudstjenestet flyttet fra kirke til hal

Annonce