Annonce
Hvide Sande

Endnu en fond skyder penge i vestjysk vandsportsfestival

Vandsportsfestivalen Waterz er år efter år med til at markere Ringkøbing-Skjern Kommune i almindelighed og Hvide Sande i særdeleshed som et mekka for mennesker, der ynder at dyrke sport på vandet. Foto: Brian Engblad/Waterz
Nordens største vandsportsfestival, Waterz i Hvide Sande, oplever for tiden stor succes med at modtage støtte fra fonde.
Annonce

Hvide Sande: Hempel Fonden, der blandt andet giver støtte til aktiviteter inden for vandsport, har netop besluttet at bevilge 100.000 kroner til Nordens største vandsportsfestivalm Waterz i Hvide Sande.

- Hempel har en mangeårig tradition for at støtte dansk sejlads qua deres produktion af maling til blandt andet skibe, og vi er utroligt stolte og glade over, at de har valgt at støtte netop Waterz-festivalen i år, siger projektleder Katrine Frandsen.

Hun oplyser, at fondsstøtten vil blive brugt i forbindelse med årets festival, der i dagene fra 6. til 14. september får bølgerne til at gå højt i Hvide Sande:

- Støtten gør, at vi får lidt flere muligheder for at optimere nogle ting i forbindelse med selve festivalen, tilføjer Katrine Frandsen.

De mange penge fra Hempel Fonden kommer direkte i kølvandet på en tilsvarende stor donation fra Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond, der for tre uger siden sendte 100.000 kroner i retning mod den vestjyske havneby.

Det royale tilskud er øremærket udvikling og gennemførelse af en 2030 Waterz-masterplan, der som mål har at gøre Ringkøbing-Skjern Kommune til Nordens førende center for vandsport.

Uden lokal opbakning fra vores sponsorer kunne det slet ikke lade sig at gøre

Katrine Frandsen, projektleder, Waterz

Annonce

Også lokal opbakning

På det seneste har Holmsland Klit Turistforening og Feriehusudlejningsbureauet Feriepartner i Hvide Sande meldt sig som lokale hovedsponsorer til årets festival. Om dette skulderklap siger direktør hos Feriepartner, Lykke Høj:

- I takt med, at ferieperioderne rundt omkring i Europa bliver mere og mere fleksible, får vi mulighed for at forlænge sæsonen i fremtiden. Vi har nogle fantastiske vandsportsfaciliteter, der endda står overfor at skulle udvikles yderligere. Det vil uden tvivl trække endnu flere turister til året rundt, og det er Waterz med til at styrke. Derfor giver det god mening for os at bakke op omkring festivalen.

Sådan en udmelding glæder naturligvis projektleder Katrine Frandsen:

- Uden lokal opbakning fra vores sponsorer kunne det slet ikke lade sig at gøre. Det gælder Holmsland Klit Turistforening, Feriepartner, Ringkøbing Fjord Turisme, Hvide Sande Hotel og Foreningen Havnen, som er nogle af de store sponsorer - og så alle de virksomheder og forretninger, der også bakker op. Der er en fantastisk opbakning fra alle sider, som vi er rigtig glade for, siger Katrine Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Annonce