Annonce
Ringkøbing

Endnu en festival giver op: Derfor bliver Rock i Ringkøbing ikke til noget

Rock i Ringkøbing havde håbet på at kunne tage imod 5000 gæster til denne sommers arrangement, men det tillader restriktionerne ikke. Til gengæld vil der være en krammer ved indgangen til næste år. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Ringkøbing: Rock i Ringkøbing kaster håndklædet i Ringkøbing.

Det oplyser arrangørerne fredag formiddag.

- Vi håbede til de sidste, at situationen udviklede sig, så vi kunne slå portene op til Rock i Ringkøbing den 3. juli med musik og hyggeligt samvær som altid, lyder det.

Annonce

Dermed følger én-dagsfestivalen i halen på Bork Festival og en stribe andre rundt om i landet.

Det er det begrænsede forsamlingsforbud og regler om sektionsopdelt publikum, som hverken gør det sikkerhedsmæssigt eller økonomisk muligt at gennemføre en udendørs musikfest i Ringkøbing.

Det ærgrer arrangørerne, at man dermed ikke kan være med til at sikre penge til de foreninger, som i sidste ende får del i overskuddet.

Rigtig mange har allerede købt billet til dette års arrangement. De kan nu få pengene tilbage - eller følge arrangørernes opfordring til at beholde den til næste år.

- Så giver du os de bedste muligheder for at lave et Rock i Ringkøbing 2022, lyder det.

Den er planlagt til at foregå 2. juli næste år, hvor rockfolkene lover, at de vil byde publikum velkommen med en kæmpe krammer - hvis det er muligt og lovligt til den tid.

For at holde gang i musiklivet i Vestjylland kan der være udsigt til alternative arrangementer i en eller anden form.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce