Sport

Endelig scorede Ringkøbing over 20 mål

Michelle Brandstrup havde flere gode gennembrud til scoringer, og hun blev topscorer med seks mål. Foto: Jørgen Kirk

En forbedret kontrafase, hurtigere og mere direkte spil i angrebet, og gode gennembrud var noget af det, Simone Rasmussen og Michelle Brandstrup glædede sig over trods nederlaget mod Team Esbjerg.

Ringkøbing: 24 mål. På en måde var Ringkøbing Håndbold slet ikke til at kende i kampen mod Team Esbjerg. Og da slet ikke i anden halvleg, der bød på 15 scoringer. Normalt scorer Ringkøbing 20 mål i en hel kamp.

- Nej det var på en måde en dejlig oprejsning i forhold til kampen mod Aarhus United i lørdags. Selvfølgelig er vi altid trætte af at tabe, og det er vi også i dag, men det var jo ikke en kamp, vi havde kalkuleret med at vinde. Nej jeg vælger at være glad for, at vi fandt mange ting, der fungerede. Vi havde fået justeret på nogle ting, og det fik vi bonus for, sagde Simone Rasmussen efter kampen.

Hun pegede på flere ting, som Ringkøbing Håndbold kunne glæde sig over.

- Vi spillede med god fart i angrebet. Jeg synes også, vi var gode til at gå direkte på. Og så holdt vi gang i bolden. Vi havde flere afleveringer på, inden vi forsøgte at komme til afslutninger. Det var bedre angrebsspil, end det har været i lang tid, fortsatte Simone Rasmussen.

Hun pegede også på en god kontrafase efter pausen. I første halvleg scorede hjemmeholdet kun et enkelt mål i kontrafasen, mens det blev det seks efter pausen.

- Men vi løb også bedre op af banen i anden halvleg. Både i de direkte kontraløb men også i selve opbygningen. Der var bedre flow i tingene, supplerede Michelle Brandstrup.

Bagspilleren var enig i det vigtige i at holde gang i bolden.

- Vi løb hele tiden i position for hinanden. I andre kampe er vi løbet i blindgyder, hvor vi ikke har kunnet finde en at spille videre til. Så er vi endt i spilstop, hvor efter vi skulle begynde forfra igen. I dag lod vi os ikke stresse nær så meget, og så kunne vi bedre holde gang i bolden, forklarede Michelle Brandstrup.

Hun spillede en god kamp og blev topscorer med seks mål.

Mod Aarhus løb vi lige ind i deres spillere, så vi blev bremset. Det vidste vi, ville blive fatalt mod et så fysisk stærkt hold som Team Esbjerg. Derfor forsøgte vi hele tiden at komme på kant, og det lykkedes heldigvis mange gange. Det var dejligt at score over 20 mål, sagde Michelle Brandstrup.

Simone Rasmussen fik et drøn på knæet, så hun måtte lige have hjælp af fysioterapeut Heidi Kodbøl Jensen. Simone Rasmussen blev frisk igen. Foto: Jørgen Kirk
0/0
Skjern Håndbold

Tilbageslag for Skjern Håndbold i slutspillet

Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF