Ringkøbing IF

Endelig scorede RIF: Alligevel blev det til nul point på kontoen

Sådan ser en skuffet målmand ud efter en kamp, hvor måltavlen viser 3-1 til modstanderen. Foto: Mikael Sand
- Den her kamp skulle vi simpelthen ikke have tabt. Sådan lød status fra en skuffet Ringkøbing-træner.

Ringkøbing: - Vi havde fuldstændig styr på den kamp efter de første 20 minutter, og den her kamp skulle vi simpelthen ikke have tabt. Thisted havde jo intet at komme med, og Thisted-spillerne virkede helt færdige rent fysisk i den sidste del af kampen.

Sådan lød status fra en skuffet Ringkøbing-træner efter hjemmekampen søndag aften mod Thisted FC.

Trods den klare melding er det desværre sådan, at måltavlen aldrig lyver. Måltavlens helbred vender vi lige tilbage til, men de lysende tal viste 1 mål til hjemmeholdet og 3 mål til gæsterne.

Det slutresultat havde RIF-træner Nicolai Wael følgende kommentar til:

- De mindste fejl bliver straffet helt nådesløst, og det blev de også i dag. Det her var en klar reminder om, at de hold, vi møder i 2. division, har spillere, der scorer, når muligheden er der. Der må jeg bare sige, at vi stadig skal bruge for mange chancer for at få scoret. Når det er sagt, scorede vi også et flot mål i dag, lød det fra træneren.

Inden RIFs scoring var det Thisted-mandskabet, der først fandt netmaskerne. Efter 10 minutters spil blev bolden hamret ind langs jorden bag Mads Petersen fra kanten af feltet.

Efter 35 minutter var der endelig noget af varme sig på for hovedparten af de 482 tilskuere. Her lykkedes det nemlig midtbanespilleren Ragnar Leósson at hamre bolden ind efter et lynhurtigt kontraangreb. Dermed kunne stadionspeaker Niels Kornberg annoncere, at det var midtbanespillerens første scoring i den stribede RIF-trøje, og det var såmænd også RIF's første scoring i 2. division i år.

I anden halvleg havde RIF stort set styr på kampen, men alligevel endte det med en nedtur.

Efter 78 minutter blev det 2-1 til gæsterne, da et indlæg fra venstre sejlede på tværs af de lille felt, og så kunne en Thisted-spiller stige til vejret ved bagerste stolpe og heade bolden i mål.

Tre minutter før de ordinære 90 minutter var nået, blev en lang clearing fra en Thisted-forsvarer fanget af den eneste Thisted-spiller på RIF's banehalvdel, og han tippede bolden over Mads Petersen, og så var den kamp afgjort.

Thisted vandt, og med tre point rykkede gæsterne dermed forbi RIF i tabellen, hvor RIF stadig står med to point.

Og nåhh ja, så var der måltavlens helbred, der ikke er så godt. Derfor måtte den trofaste RIF-tilhænger Peter Cramon fungere som hjertestarter. Han havde fået tjansen med at lunte ned i hjørnet, hvor måltavlen er, for at sikre, at tavlen blev opdateret efter scoringer.

- Det er noget med, at senderen ikke kan række fra speakerboksen, og derfor fik jeg den vigtige opgave med manuelt at sørge for, at måltavlen viste de rigtige tal, forklarede Peter Cramon.

Det blev så til fire ture, og desværre de tre af dem for at justere gæsternes målscore.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce