Annonce
Ringkøbing IF

Endelig scorede RIF: Alligevel blev det til nul point på kontoen

Sådan ser en skuffet målmand ud efter en kamp, hvor måltavlen viser 3-1 til modstanderen. Foto: Mikael Sand
- Den her kamp skulle vi simpelthen ikke have tabt. Sådan lød status fra en skuffet Ringkøbing-træner.
Annonce

Ringkøbing: - Vi havde fuldstændig styr på den kamp efter de første 20 minutter, og den her kamp skulle vi simpelthen ikke have tabt. Thisted havde jo intet at komme med, og Thisted-spillerne virkede helt færdige rent fysisk i den sidste del af kampen.

Sådan lød status fra en skuffet Ringkøbing-træner efter hjemmekampen søndag aften mod Thisted FC.

Trods den klare melding er det desværre sådan, at måltavlen aldrig lyver. Måltavlens helbred vender vi lige tilbage til, men de lysende tal viste 1 mål til hjemmeholdet og 3 mål til gæsterne.

Det slutresultat havde RIF-træner Nicolai Wael følgende kommentar til:

- De mindste fejl bliver straffet helt nådesløst, og det blev de også i dag. Det her var en klar reminder om, at de hold, vi møder i 2. division, har spillere, der scorer, når muligheden er der. Der må jeg bare sige, at vi stadig skal bruge for mange chancer for at få scoret. Når det er sagt, scorede vi også et flot mål i dag, lød det fra træneren.

Inden RIFs scoring var det Thisted-mandskabet, der først fandt netmaskerne. Efter 10 minutters spil blev bolden hamret ind langs jorden bag Mads Petersen fra kanten af feltet.

Efter 35 minutter var der endelig noget af varme sig på for hovedparten af de 482 tilskuere. Her lykkedes det nemlig midtbanespilleren Ragnar Leósson at hamre bolden ind efter et lynhurtigt kontraangreb. Dermed kunne stadionspeaker Niels Kornberg annoncere, at det var midtbanespillerens første scoring i den stribede RIF-trøje, og det var såmænd også RIF's første scoring i 2. division i år.

I anden halvleg havde RIF stort set styr på kampen, men alligevel endte det med en nedtur.

Efter 78 minutter blev det 2-1 til gæsterne, da et indlæg fra venstre sejlede på tværs af de lille felt, og så kunne en Thisted-spiller stige til vejret ved bagerste stolpe og heade bolden i mål.

Tre minutter før de ordinære 90 minutter var nået, blev en lang clearing fra en Thisted-forsvarer fanget af den eneste Thisted-spiller på RIF's banehalvdel, og han tippede bolden over Mads Petersen, og så var den kamp afgjort.

Thisted vandt, og med tre point rykkede gæsterne dermed forbi RIF i tabellen, hvor RIF stadig står med to point.

Og nåhh ja, så var der måltavlens helbred, der ikke er så godt. Derfor måtte den trofaste RIF-tilhænger Peter Cramon fungere som hjertestarter. Han havde fået tjansen med at lunte ned i hjørnet, hvor måltavlen er, for at sikre, at tavlen blev opdateret efter scoringer.

- Det er noget med, at senderen ikke kan række fra speakerboksen, og derfor fik jeg den vigtige opgave med manuelt at sørge for, at måltavlen viste de rigtige tal, forklarede Peter Cramon.

Det blev så til fire ture, og desværre de tre af dem for at justere gæsternes målscore.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Vladimir Putins datter er som en af de første blevet vaccineret mod covid-19, siger han

Annonce