Annonce
Sport

Endelig point igen til Ringkøbing IFs damer

Fodbold: Ringkøbing IFs U17 drenge fik en fin sejr i liga 1 torsdag aften, hvor de vandt 6-3 ude over Ikast.

- Lidt af en oplevelse. Vi spillede på det gamle stadion i Ikast med linjedommere og det hele. Det var fint, fortalte træner Henrik Jensen.

RIF spillede godt, og de lod sig ikke gå på af, at Ikast scorede til 1-0 efter 16 minutter. Ti minutter senere udlignede Jeppe Graversen med velplaceret skud efter flot oplæg fra Kristian Børgesen. Og to minutter senere sendte Tobias Plauborg Jensen bolden i mål med et højt skud fra kanten af feltet efter oplæg fra Jeppe Graversen. Inden pausen blev det 3-1 ved Mads Kirkegaard Nielsen på en løs chance efter indlæg.

Kort efter pausen så det ud til, at kampen var afgjort, da Jeppe Graversen øgede til 4-1 med skud fra distancen. Men Ikast kom tilbage med hovedstød efter frispark og på straffespark begået af Anders Vesterbæk.

- Det var ved at blive spændende, men så scorede vi heldigvis kort efter til 5-3 ved Tobias Plauborg Jensen. Thor Bøndergaard sled sig igennem til scoring til slutresultatet 6-3, fortalte Henrik Jensen.

Fodbold: Ølstrup G&U skulle have spillet hjemme i serie 4 pulje 61 mod FodboldHoldet Herning søndag eftermiddag.

- Men vi måtte melde afbud. Vi har ganske enkelt for mange skader med mere, så vi kan ikke stille hold, fortalte træner Jonas Kjeldgaard. Dermed bliver Ølstrup taberdømt med 3-0.

Håndbold: Skjern Håndbold ser ud til at gå videre til DM-semifinalerne. Det kan afgøres allerede søndag med en sejr i Holstebro. Så man kan lige så godt sætte kryds i kalenderen ud for de dage, der skal spilles semifinaler. Første semifinale er onsdag den 22. maj, hvor Skjern i så fald skal spille på udebane. Returopgør på hjemmebane bliver søndag den 26. maj. En eventuel tredje kamp på udebane skal spilles torsdag den 30. maj. Og lad os bare tage finaledatoer med. Første DM-finale spilles søndag den 2. juni med returkamp torsdag den 6. juni.

Fodbold: Efter tre nederlag i træk kom Ringkøbing IF endelig på pointtavlen igen i kvindeserien, da det fredag aften blev 1-1 ude mod Skive.

- Det var rart at få point igen. Og det var tæt på, vi havde fået alle tre, fortalte RIFs træner Claus Scotwin.

Han vidste, Skive ville stå defensivt og så satse på omstillinger. Derfor skulle RIF gøre det samme i håb om at lokke Skive frem.

- Vi fik lukket dem ned, og de havde ikke de vilde chancer. Derfor begyndte jeg også at tro på en sejr, da vi kom på 1-0 efter 61 minutters spil. Og det var et fremragende mål. Tanja Bernhard stjal bolden, som hun trillede på tværs til Louise Beltoft Smidt Olesen. Louise skudfintede flere gange, inden hun roligt trillede bolden i mål. Årets mål, fortalte Claus Scotwin.

Kort efter blev der dog udlignet, da en lang bold snød RIF, som forsømte at få sparket væk af to omgange.

Ti minutter før tid slap Louise Beltoft Smidt Olesen alene igennem, men denne gang reddede målmanden, så kampen endte 1-1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce