Annonce
Debat

Endelig får psykiatrien i Viborg ordentlige forhold

Annonce

Læserbrev: Psykiatrien i Viborg har været nedslidt længe og mens der blev bygget i Skejby og Gødstrup har det været forsømt. Det har Det Konservative Folkeparti længe eftersøgt en løsning på. Derfor er det glædeligt nyt, at der ved seneste Regionsrådsmøde er blevet besluttet, at der skal bygges et helt nyt psykiatrisk hospital i Søndersøparken i Viborg. Byggeriet er planlagt til indflytning i starten af 2027.

Der er sat 550 mio. kr. af regionale anlægsmidler i årene 2021-2026 til at finansiere Ny psykiatri i Viborg.

Meningen med nybyggeriet muliggør, at psykiatribehandlingen i Regionspsykiatrien Midt samt Retspsykiatrien i Viborg begge kan flytte ind i helt nye rammer. Tidssvarende faciliteter for regionens patienter og personale, som understøtter et optimalt behandlingstilbud. Ligeledes vil moderne bygninger være med til at optimere det generelle ressourceforbrug og dermed understøtte en bæredygtig udvikling i Region Midtjylland.

De erfaringer, som regionen har erhvervet gennem de større byggeprojekter i de senere år, bruges konstruktivt i dette projekt. Det er vigtigt at vi ikke gentager de fejl vi lavede, da vi flyttede Skejby.

Det Konservative Folkeparti vil forsat prioritere psykiatrien i Region Midtjylland højt og det er af vores holdning, at møde patienterne som medmennesker – også når det er rigtigt svært. Vi må aldrig glemme at sundhedsvæsnet er sat i verden for at hjælpe patienterne.


Sundhedsvæsnet er sat i verden for at hjælpe patienterne.

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Mette Frederiksens lilleputland

Annonce