Annonce
Ringkøbing-Skjern

En trist førerposition: Lokalpolitiet i Ringkøbing-Skjern spotter flere sprit- og narkobilister end andre lokalstationer

Narko-- og spritkørsel fylder en del i politiets døgnrapport i Ringkøbing-Skjern. Foto: Palle Herløv
Lokalstationen i Ringkøbing har en højere andel af sigtede sprit- og narkobilister end andre lokale stationer.

RINGKØBING-SKJERN: Hvis man bladrer i politirapporten hos lokalpolitiet i Ringkøbing, findes der ikke mange døgn, hvor der ikke er noteret en narko- eller spritbilist. Eller begge dele. Så sent som i weekenden blev der standset tre bilister, der fik narkometeret til at slå ud, mens der ligeledes var tre, der blæste alkometeret over det tilladte.

- Man skal ikke køre med narko eller sprit i blodet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Der er ret store chancer for at blive taget, siger Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet.

I hvert fald har lokalstationen en højere andel af sigtede sprit- og narkobilister end andre lokale stationer. Om det så skyldes, at der er flere, der kører i påvirket tilstand eller om politipatruljerne i Ringkøbing-Skjern er bedre til at spotte dem, er uvist, men Bjarne Højgaard vurderer, at det er en kombination.

Annonce

Promille gav uheld

De tre narkobilister, der blev taget omkring weekenden, består af en 25-årig mand fra Skjern, der blev standset fredag kl. 10.10 på Gl. Ringkøbingvej i Skjern, mens en 34-årig kvinde fra Grindsted blev anholdt natten til lørdag kl. 00.55 på Skjernvej ved Videbæk. Politiet fandt også en mindre mængde amfetamin i kvindens bil.


Man skal ikke køre med narko eller sprit i blodet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Der er ret store chancer for at blive taget.

Bjarne Højgaard, lokalpolitiet i Ringkøbing


Den sidste narkobilist er en 30-årig mand fra Ringkøbing, som blev anholdt på Ringkøbingvej ved Spjald søndag kl. 12.10. Manden var i forvejen frakendt kørekortet.

En 31-årig mand fra Tarm var beruset, da han blev standset på Ådumvej ved Ringvejen i Skjern kl. 01.60 natten til lørdag.

Lørdag kl. 20.50 blev en 33-årig mand fra Vildbjerg, som i forvejen var frakendt kørekortet, sigtet for spritkørsel på Skolevej ved Herborg.

En 44-årig spritbilist fra Troldhede-området fik gjort uheldigt opmærksom på sig selv og sin promille, da han søndag var involveret i et trafikuheld på Arnborgvej ved Skjern. Manden fejlvurderede afstanden, da han kørte over et helleanlæg, så han ramte et skilt, der røg ind i en anden bil.

Annonce
Sport For abonnenter

Plus og minus til lokale fodboldhold: RIFs andethold overrasker med sejr over tophold, forventet sejr til Spjald og nederlag til to serie 3-mandskaber

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce