Annonce
Hvide Sande

En række aktører langs Vesterhavet deler i november "goodiebags" ud til hundeejere

En række turistaktører i Søndervig og Hvide Sande er klar til at gøre november til "hundens måned" med goodiebags til hundeejere og gode tilbud. Privatfoto

Søndervig: Man havde sidste år så stor succes med en "hundens uge", at man denne gang har valgt at udvide forkælelsen af menneskets bedste ven til hele november måned. I Søndervig og Hvide Sande vil Esmark, Danwest, Westerland og Feriepartner deler goodiebags ud til alle ankomster med hund – en goodiebag med lækkerier og vouchers med gode tilbud fra både Ringkøbing Dyrecenter og Maxi Zoo. Derudover er der nogle tilbud, der gælder alle folk med hund.

Karolines hundesalon i Velling giver 20 procent rabat i hele november på hundeklip inkluderet en gratis negleklip. Tilbuddet gælder kun salonen i Velling.

Annonce
Fra november er menneskets bedste ven igen velkommen på stranden i løs dressur. En række aktører i det vestjyske har gjort november til "hundens måned" med gaver og gode tilbud. Privatfoto

Foto og natursafari

Hos AS Visuals, der vil være at finde hver onsdag i november ved Beach Bowl i Søndervig tilbyder man en særlig "fotoshooting" af ens hund, hvor man kan vælge at købe billedet eller får det lavet om til en tegnet udgave mod bestilling. Fotoshooting vil ikke foregå i et studie, men kan blive taget, hvor end man måtte ønske det.

En helt exceptionel oplevelse er natursafarien med hund, hvor hunden selvfølgelig er i centrum, dette er arrangeret af Jyllandsakvariet.

Hver tirsdag i november er det muligt at komme med på tur med hunden i en specialindrettet bus, hvor der er god plads til hundene. Turen starter i Hvide Sande, hvor der gøres stop ved fjord, strand og skov og guiden har lege eller konkurrencer med til, hvordan man selv kan bruge naturen til at aktivere sin hund på en sjov og naturlig måde. Ruten går fra Hvide Sande til Baggers Dæmning ved Ringkøbing Fjord, herefter mod stranden mellem Søndervig og fortsætter mod Husby Klitplantage og hundeskoven her, hvorefter turen går retur til Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce