Annonce
Navne

En nevøs sidste hilsen til Mads Erik Thomsen: Han var et humørfyldt og varmt menneske lige til det sidste

Mads Erik Thomsen. Privatfoto

Skjern: Dagbladet har modtaget dette mindeord om Mads Erik Thomsen af Søren Peder Sørensen, Frederikskaj 2, København. Søren er nevø til Mads Erik Thomsen:

Mads Erik Thomsen er død på Klokkebjerg Plejehjem i Skjern. Han blev 86 år.

Mads Erik Thomsen blev født på Vesterbygård i Lønborg, hvor han voksede op med sine forældre og sin søster.

Annonce

Efter endt militærtjeneste i Varde var han på højskole i Haslev efterfulgt af en landbrugsuddannelse.

I slutningen af 1970’erne overtog han familiens mere end 200-årige slægtsgård i Lønborg. Da var gården ophørt som landbrug, og i de følgende år investerede han mange kræfter i at restaurere og vedligeholde ejendommen i dens oprindelige stil.

I årenes løb var han arbejdsmæssigt tilknyttet Lønborggård, som driftsleder på Dalagergård i Borris, og som medarbejder ved kommunens gartnerafdeling.

Mads Erik Thomsen var et humørfyldt og varmt menneske, der lyste op, hvor han kom. Han var nysgerrig og optaget af det menneske, han mødte, hvad enten det var i det daglige eller på sine rejser.

At sætte sig selv i centrum lå ham fjernt. Han havde en rig sans for at fortælle, og med sin indsigt i sognets liv og levned formåede han at gøre historien levende og nærværende.

Mads Erik Thomsen, der var ugift, kom på Klokkebjerg for knap seks år siden. Der følte han sig i trygge omgivelser og nød en kærlig pleje og omsorg til det sidste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce