Annonce
Sport

En nærmest umulig opgave venter mod Veszprem

Jesper Konradssonher glæder sig allerede til at få lov til at spille mod Telekom Veszprem. Foto: JOHN RANDERIS/Scanpix 2018

Skjern Håndbold kunne faktisk ikke have fået en sværere modstander i 1/8-finalerne i Champions League end det ungarske storhold Telekom Veszprem.

Skjern: - Dem slår vi let.

Markus Olsson sagde det selvfølgelig med et glimt i øjet. For den opgave, der venter Skjern Håndbold i næste runde af Champions League, er særdeles voldsom.

Modstanderen bliver ungarske Telekom Veszprem. Et af Europas allerbedste klubhold de seneste år. De seneste fire sæsoner har Veszprem været i Final 4 i Champions League, og de er næsten altid fremme ved mindst kvartfinaler med et hold med et væld af storspillere.

- Det kan ikke blive sværere. Ganske enkelt. At slå dem over to kampe vil næsten være naturstridigt. Men omvendt. Vi kan fægte med åben pande. Vi skal nyde det og glæde os til at få så stor en opgave, sagde Ole Nørgaard.

Det er første gang, Skjern Håndbold er blandt de sidste 14 hold i Champions League. I 2004 røg Skjern ud i 1/8-finalerne mod Magdeburg. Skjern Håndbold har været med i de europæiske turneringer i 13 sæsoner, hvor det nu er blevet til 116 kampe.

Markus Olsson og Jesper Konradsson glæder sig allerede til de to kampe mod Veszprem.

- En sindssyg fed oplevelse. Jeg har aldrig spillet i Veszprem. De skal have to dårlige dage, hvis vi skal slå dem. De er meget stærke på hjemmebane, hvor de har plads til omkring 5000 tilskuere. Men de kan rystes. Vi så jo, at Aalborg slog dem hjemme i Aalborg i puljen. I den slags kampe kan man tænke anderledes. Vi kan bare spille frit, og så må vi se, hvad der står efter 120 minutter, sagde de to svenske bagspillere.

Kasper Søndergaard kunne slet ikke tænke så langt frem. Umiddelbart efter kampen fik han behandlinger i ryggen, og i kampen kunne man godt se, han spillede med smerter.

- Der er virkelig plads til forbedringer. Nu drejer det sig for mig om at få flere behandlinger, så jeg forhåbentlig kan spille med på onsdag igen. Det skal nok gå. Det er jo gået pænt fremad de seneste dage, så jeg tror, der er styr på det, sagde Kasper Søndergaard.

Skjern jubler efter sejren over HC Motor Zaporozhye i Champions League. Her ses Kasper Søndergaard, tandri Mar Konradsson, Christoffer Cichosz og holdleder Jørgen Jørgensen. Foto: JOHN RANDERIS/Scanpix 2018
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Claus Juul Jørgensen fylder 60 år og har arbejdet hos Lange i 50 af dem: Som 17-årig købte jeg havemøbler for én million

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing

Hav styr på støjen, så får I lov: Dambrug får silo-tilladelse, hvis naboklage imødekommes

Debat

Lørdagsklummen: Er Raunonia død? Havde jeg været investor på det, ville jeg have skyndt mig væk

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Skjern For abonnenter

Stjal korkpropper, fugle og en sort sok: Kikset indbrud i jagthus giver betinget fængsel og narkobehandling

Skjern Håndbold

Skjern forlænger med ligaens bedste målmand: Christoffer Bonde bliver til 2025

Ringkøbing

Naboerne ikke begejstrede, men udvalgsflertal siger ja til fodboldgolfbane trods risiko for støvgener

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Tarm

Se før og efter-billederne: Så meget er Tarm Kirke blevet forvandlet for seks millioner kroner

Skjern For abonnenter

Fire unge skarpskytter før DM: Vi har lidt nerver på!

Tarm

Landejendom med skøn udsigt solgt i budrunde: Prisen er en hemmelighed - indtil videre

Annonce