Annonce
Hvide Sande

En morfar med eget legeland - det giver lidt street credit

Der var liv og glade dage i Ald 'i' Leg, der åbnede lørdag den 22. maj 2021 i Hvide Sande. Foto: Mikkel Jezequel
Lørdag formiddag åbnede Ald 'i' leg i Hvide Sande. Den gamle Aldi-butik er totalt forvandlet, og det vrimlede med glade børn i det farverige lokale.

Hvide Sande: Det blev ikke til så meget søvn for Bjarne Vogt, kæresten Lone Koch samt børnene Jesper og Jannie og svigerdatteren Simona natten til lørdag.

For de sidste detaljer i Hvide Sandes nye legeland Ald 'i' Leg skulle være på plads til den store åbning fredag formiddag.

Bjarne Vogt foran kæresten Lone Koch samt Simona, Jesper og Jannie ved åbningen af Ald 'i' Leg. Foto: Mikkel Jezequel

Heldigvis var det tydeligt, at familiens anstrengelser faldt i god jord hos gæsterne, der stod i kø allerede fra morgenstunden.

Annonce

Se bare fotograf Mikkel Jezequels billeder. Lutter smil hele vejen rundt.

Bjarne Vogt forguder sine fire børnebørn, og mon ikke han får en ekstra stjerne nu.

- En morfar med eget legeland - det giver lidt street credit, siger Jannie, der er rigtig stolt af sin far.

- Min far brænder for Hvide Sande, og når han går ind i noget, så er det med liv og sjæl. Det kan man også se i legelandet, der virkelig er blevet flot, og graffitien på væggene er bare fin. Det er ikke noget, man ser i andre legelande, siger hun.

Der var liv og glade dage i Ald 'i' Leg, der åbnede lørdag den 22. maj 2021 i Hvide Sande. Foto: Mikkel Jezequel

- Jeg kan ikke holde ud at se tomme bygninger. Når jeg gør det, får jeg staks en masse skøre ideer. Da jeg præsenterede min revisor for ideen om legelandet, sagde han, at det var den bedste ide, jeg nogensinde havde fået, for med Lalandia kommer der jo en million ekstra overnatninger i vores område, siger Bjarne Vogt.

Han glæder sig over, at der ikke er flere tomme butikker på Parallelvej nu, hvor der for ikke så længe siden også er åbnet Thai Food Take away.

- Det kunne da være fint, hvis der kunne være lidt synergi-effekt med dem, for eksempel i forbindelse med fødselsdage, siger Bjarne Vogt.


Da jeg præsenterede min revisor for ideen om legelandet, sagde han, at det var den bedste ide, jeg nogensinde havde fået, for med Lalandia kommer der jo en million ekstra overnatninger i vores område.

Bjarne Vogt


I den næste tid vil han holde godt øje med, hvad der bliver leget med, og hvad der måske ikke bliver leget så meget med.

- Så vil der ske lidt udskiftninger hen ad vejen. Der skal jo lidt fornyelse til, men foreløbig er jeg rigtig godt tilfreds, siger Bjarne Vogt.

Det koster 100 kroner for børn, at komme ind i Legelandet. Voksne kommer gratis ind. Det er muligt at spise medbragt mad i et loungeområde.

Bjarne Vogt vil fremover dele sin tid mellem legelandet og Klittens Put & Take, som han driver på Sønder Klitvej sammen med en kompagnon.

 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce