Annonce
Ringkøbing-Skjern

En middag med Anders Agger, tak: Turismedirektør vil gerne høre om tv-journalistens forhold til Vesterhavet

Liv Thøger-Aldahl vil bruge en god søndag til at besøge Lyngvig Fyr. Privatfoto
Liv Thøger-Aldahl startede som direktør i Turistdestination Vesterhavet ved årsskiftet. Hun håber, at grænsen snart åbner, så der både kan komme danske og tyske turister til Vesterhavet.
Annonce

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg stille og roligt kan nyde en dejlig kop Hedekaffe i vores køkkenalrum. Så fodrer jeg hundene, mens min mand og hans søn hygger sig med at bage pandekager. Efter morgenmaden har vi god tid til at læse en stak af aviser lige fra lokalaviserne og JP til Børsen og Weekendavisen. Bagefter ville vi køre en tur til Lyngvig Fyr eller inden om Fjorden til Skaven Strand. Før Covid-19 ville vi have købt ind til en stor familiefrokost på vejen - for eksempel lækkerier hos slagteren eller røgeriet. Om eftermiddagen en tur gennem byens gader til Café Teske, hvor vi ville få en god snak med Ester. Og om aftenen ville vi invitere nogle venner med ud og spise på for eksempel Lille K eller grille i haven.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende Houvig Fæstningen, Ringkøbing Museum og Tirpitz – og også snart oplevelsesarenaen Naturkraft.

Mit seneste besøg i en kirke var sidste år, da min mand og jeg blev gift i Hørsholm Kirke.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være You've got af friend. Men jeg synger skrækkeligt, så der vil ikke være mange gæster tilbage, når sangen slutter.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse... I en verden uden Covid-19 ville jeg invitere min familie med på en rejse til Australien.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være... Hvis man kalde journalistik en kunstart, så ville jeg gerne spise middag med Anders Agger og høre om hans forhold til Vesterhavet og Vestkysten.

Det irriterer mig helt vildt, når fordomme fylder mere end fornuft, og der ikke er respekt for faglighed. Og når hundeejere ikke samler op efter deres hund.

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er, at jeg er drønnysgerrig på menneskers historier og selv er en ildsjæl, der er god til at tænke nyt og i kvalitet.

Og min svage side er, at jeg taler for hurtigt, når jeg bliver ivrig – og så er jeg tidsoptimist og tror, at døgnet har 36 timer.

I næste uge ser jeg frem til, at den dansk-tyske grænse forhåbentlig gradvis åbner, og vi kan byde velkommen til både danske og tyske gæster i vores kommende højsæson her i Destination Vesterhavet.

Liv Thøger-Aldahl

Liv Thøger-Aldahl har tidligere været konference- og eventchef på Berlingske, kommunikationschef ved Danhostel, varemærke-direktør for ”Open Copenhagen” hos Wonderful Copenhagen og sponsorchef i Tivoli.
Inden hun blev direktør for Destination Vesterhavet med kontor i Hvide Sande var hun chefkonsulent i Dansk Industri.
Hun er flyttet til Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce