Annonce
Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Thomas Mogensen i gennembrudsforsøg. Han var en lettet mand efter en sikker sejr og en personlig fin indsats mod TTH Holstebro. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Efter to måneder ude med en skade var Thomas Mogensen meget i tvivl om, hvor han stod både fysisk og håndboldmæssigt inden kampen mod TTH Holstebro. Heldigvis stod Thomas Mogensen stærkt.

Skjern: Der var spillet ni minutter. Thomas Mogensen stod med bolden på venstre back i angrebet, og han kiggede ind mod midten på Jesper Konradssons håndtegn for at vise, hvilken angrebsåbning Skjern skulle spille.

TTH Holstebros forsvarsspiller kiggede samme vej. Lige et øjeblik for lang tid. For Thomas Mogensen så en åbning, som han lynhurtigt udnyttede til gennembrud og udligning til 4-4.

Lige netop den situation viste, at Thomas Mogensen er tilbage.

Og det var faktisk ingen selvfølge for Thomas Mogensen, selv om han var meldt helt klar oven på en drilsk skade.

- Nej jeg var godt nok spændt på, hvor jeg stod. Jeg har vel aldrig siddet ude to måneder med en skade. Så skaden lå i baghovedet op til kampen. Godt nok var jeg testet gang på gang, og jeg havde trænet med det sidste stykke tid. Men alligevel var der en lille frygt, der nagede. Frygt for skaden ville springe op. Jeg håbede, det holdt, og det gjorde det. Det har godt nok været en dejlig dag, sagde en meget lettet Thomas Mogensen.

Selv om han havde trænet med, så var der usikkerhed.

- Vi har jo ikke kunnet træne helt, som vi ville, fordi flere var på landsholdsopgaver. Det giver bare en anden slags træning. Så hvordan ville min timing være, hvordan ville boldfølelses være i situationer under maksimalt pres og så videre og så videre. Alt det var jeg spændt på. Og der var faktisk en situation i starten af kampen. Jeg følte, jeg skulle være gået forbi en modstander, men jeg manglede lige det sidste. Det var som om, jeg tænkte lidt for meget over tingene de første minutter i stedet for bare at køre på for fuld kraft. Og nu står vi her med en sikker sejr og så i så vigtig en kamp, det var for os. Ja nærmest en afgørende kamp. Det har godt nok været en vildt dejlig dag. Vi kunne ikke ønske os en bedre start på slutspillet end lige netop en sikker sejr over TTH Holstebro, sagde en meget tilfreds Thomas Mogensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce