Annonce
Videbæk

En lille mus lukker købmanden i Troldhede

Købmand Mathias Kristensen har holdt sine kunder informeret via videoer på butikkens Facebook-side. Her kan man blandt andet se, hvordan der er lavet melspor rundt i hele butikken, så en mus ikke kan komme rundt uden at efterlade sig spor. Hidtil har der ikke været spor i melet. Foto: Butikkens Facebook-side
Tirsdag morgen opdagede personalet hos købmanden i Troldhede spor af mus i et parti kager. Butikken har siden været lukket. På trods af 35 fælder og melspor rundt i butikken har der ikke siden været spor af musen.
Annonce

Troldhede:  Siden tirsdag morgen har købmandsbutikken i Troldhede været lukket for kunder, fordi der er fundet spor af mus i et parti kager.

- Vi lukkede med det samme og fik fat i en skadedyrsbekæmper, der har sat 35 fælder op i butikken og lagt melspor ud i hele butikken, men der har ikke været spor af mus siden. Vi har tjekket hele bygningen for revner og sprækker, men har ikke kunnet finde noget i den nye bygninger, fortæller købmand Mathias Kristensen.

Hvis der ikke i løbet af onsdag nat findes spor af mus i butikken, vil butikken blive rengjort og desinficeret, så der kan åbnes i løbet af torsdag eftermiddag.

- Vi tror, at musen er kommet ind gennem hovedindgangen. Det er jo blevet koldt, så mus søger ind i varmen. Vi tror ikke, at musen er i bygningen mere, men lader der være ro i bygningen frem til torsdag morgen, så vi kan være sikker på, at den er væk. Har vi ikke set spor i 48 timer, kan vi åbne igen, når vi har fået OK fra Fødevarestyrelsen, siger Mathias Kristensen.

Han har flere gange informeret sine kunder via videoer på butikkens Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Redningsmand kom til hjælp i klipklapper og fik bøvl for det: Nu er han vandværkets nye driftschef

Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Annonce