Annoncørbetalt indhold

En klassisk nytårsmenu

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi går snart et nyt år i møde, og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en nytårsfest. Og hvad er en nytårsfest uden champagne, god mad og bordbomber fyldt med konfetti. Nytårsmenuen er ofte af stor betydning, da man sidder flere timer ved bordet, og nyder mad og drikke, inden man skal hoppe ned fra sofaen klokken tolv. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at stå i køkkenet og lave den helt store menu, eller om du måske skulle bestille maden og slippe for besværet?


Annonce

En tre-retters alle kan lide 

Nytårsaften er årets fest, og maden er derfor lidt ekstraordinær i mange hjem. Der findes dog en meget klassisk nytårsmenu, som går igen år efter år. Men hvad skal din nytårsmenu bestå af? Og skal du lave den selv? Måske fik du julefrokost ud af huset, så hvorfor ikke gøre det samme til nytår? Ellers kan du forsøge dig med den klassiske og meget traditionelle nytårsmenu bestående af fisk eller skaldyr til forret, kød til hovedret og is til dessert. Forretten kan være alt fra kogt torsk, en rejecocktail eller jomfruhummer. Nogle vælger også af servere østers til forret, som passer perfekt til den boblende champagne. TIl hovedretten vælger mange at servere en rød oksemørbrad eller en perfekt rosastegt kalveculotte. Endnu mere klassisk er desserten, som sagtens kan være brownie med is og friske bær. Det er en menu, som man meget sjældent går galt i byen med, og som falder i de flestes smag.



Den klassiske 70’er fondue 

Hvis man ikke er til den klassiske menu, så kan du forsøge dig med fonduen fra 70’eren. Det er efterhånden mange år siden, at fonduen så lyset for første gang og forførte danskerne. Men godt smager det, og det er en god måde at samles om maden på. Der findes mange slags fondue, blandt andet ostefondue og chokoladefondue, men til nytår vil en klassisk oliefondue være passende. Varm en smagsneutral olie op, og placere fonduen på midten af bordet. Hertil kan du servere alt slags kød skåret ud i tern og grøntsager, som gæsterne selv placerer på deres spisepind og efterfølgende i den varme olie. Tilbehøret kan blandt andet bestå af bacon, cocktailpølser, kylling, champignon og tomater. Det er kun fantasien, som sætter begrænsninger. I kan få mange timer til at gå med at spise fondue, og det er derfor oplagt til nytår.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.