Annonce
Ringkøbing-Skjern

En hård dag på kontoret: Lokale ultraløbere sled sig over målstregen

Løbsarrangør Thomas Lønbæk (th) havde travlt med at registrere løberne, efterhånden som de passerede målstregen på Kongevejens Stadion. Foto Poul Osmundsen.
Det var varmt, og der var langt, men løbere fra Ringkøbing, Skjern og Spjald kom i mål på den lange distance i forbindelse med Ultraløbet Ringkøbing Fjord Rundt.

RINGKØBING: - Det var en rigtig hård dag på kontoret.

Sådan lød kommentaren fra Svend Dalgaard, Ringkøbing, der for tredje gang deltog i Ultraløbet Ringkøbing Fjord Rundt.

Han kom ind på en samlet fjerdeplads blandt herrerne i tiden 10.54.52, men han lægger ikke skjul på, det var hårdt.

- Jeg havde både store krampeproblemer og væskemangel i lighed med stort set alle andre. Det var bare varmt, fastslår han.

Vejrguderne var næsten for generøse denne gang: Sol, sommerdagstemperaturer og kun beskeden vind til at køle - det var opskriften på overophedede løbere.

Løbsarrangør Thomas Lønbæk valgte da også undervejs at lave nogle ændringer på for eksempel depotplaceringer, så løberne kunne tanket op noget hyppigere end planlagt. Desuden rykkede han tidsgrænsen, så løberne fik bedre tid til at komme i mål.

Svend Dalgaard var ikke eneste lokale løber, der deltog - og de lokale klarede sig alle flot.

På tredjepladsen kom Thomas Lykkeberg fra Spjald i tiden 10.11.55; han vandt løbet i 2017.

Også Anders Kjær fra Skjern Løbeklub klarede strabadserne godt: Han kan ind på en syvendeplads i tiden 11.32.11.

Anette Lotterup Nielsen, Anita Løvenhardt og Anette Axelsen, ligeledes fra Skjern Løbeklub deltog alle for første gang, og de klarede også strabadserne på den 100 kilometer lange rute.

Anette Axelsen kom ind i tiden 12.59.34, mens Anita Løvenhardt kom ind i 14.4537 og Anette Lotterup Nielsen i 14.45.38.

Vinder hos mændene blev Morten Klingenberg i tiden 09.41.42 og hos kvinderne Katja Bjerre i tiden 09.49.21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ramt af tog: 45-årig fra Staby død

Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce