Annonce
Skjern Håndbold

En god redning satte målmand Robin Haug i gang for Skjern Håndbold

Robin Haug nåede med otte redninger i anden halvleg op på en redningsprocent på 38. Foto: Jørgen Kirk
Med en stærk afslutning og en redningsprocent på 38 satte målmand Robin Haug sit præg på sejren over Lemvig/Thyborøn Håndbold.

Skjern: I Skjern Håndbolds sæsonpremiere mod SønderjyskE gjorde klubbens nye norske målmand Robin Haug det så godt, at han kom på Divisionsforeningen Håndbolds rundens hold. Alligevel startede Robin Haug på bænken i sæsonens anden kamp. Måske fordi Björgvin Gustavsson stod så fin en kamp, da Skjern slog Lemvig/Thyborøn i pokalturneringen, at islændingen skulle have en ny chance.

Det gik ikke helt så godt for Björgvin Gustavsson denne gang, så fra anden halvlegs start kom Robin Haug på banen. De første minutter var dog ikke opløftende.

- Men så fik jeg lige fat i en afslutning fra fløjen med en god redning. Det satte mig i gang. Det var som om, det fjernede presset fra mine skuldre, fortalte Robin Haug, der med otte redninger nåede en redningsprocent på flotte 38.

Det var han selvfølgelig godt tilfreds med.

- Ja for jeg ville jo så gerne vise mig godt frem for hjemmepublikum. Det var i det hele taget dejligt at spille i Skjern Bank Arena. Stemningen var fin, og jeg håber, publikum vil blive ved med at støtte os så godt, sagde Robin Haug.

Han er i det hele taget glad for skiftet til Skjern Håndbold.

- Alt er perfekt. Klubben, trænere, ledere og medspillere. Jeg har ikke fortrudt mit skifte et eneste sekund. Jeg har det bare så dejligt, sagde Robin Haug.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce