Tarm

En fyldt Mejeriet sang med på Kim Larsen-sangene

Mejeriet var fyldt til sidste plads, da de frivillige sammen med publikum blev præsenteret for Olav Lisby og hans Kim Larsen-show. Privatfoto

Tarm: Forleden havde Den Selvejende Institution Mejeriet inviteret alle frivillige til stor fest med efterfølgende koncert.

Formand for Mejeriet, Eva Sønderby Jepsen, hyldede den store frivillige og ulønnede indsats, der bliver gjort på Mejeriet.

Herefter blev der serveret en tre retters menu for de frivillige, der også i denne sammenhæng måtte give en hånd med.

Efterfølgende fik de frivillige sammen med en sal fyldt med glade gæster - i omegnen af 120 - en aften med Olav Lisby, der leverede et flot show om Kim Larsen krydret med billeder og anekdoter såvel som facts om Kim Larsen liv.

Der var masser af sange, som publikum kunne synge med på, så der er sikkert mange, der er gået smånynnende hjem sidst på aftenen, som naturligvis sluttede med: "Om lidt bli'r her stille...".

Næste punkt på Mejeriets forårsprogram er et foredrag 7. februar med Gunnar Ørskov, som vil underholde med sit bud på, hvordan vi sætter og når vore mål. Der er allerede god gang i billetsalget.

Olav Lisby krydrede sine Kim Larsen-sange med anekdoter og fakts fra Kim Larsens liv til stor begejstring for publikum. Privatfoto
Kim Larsen har været "lydsporet" for en hel generation af danskere, og en aften i selskab med Kim Larsen-fortolkeren Olav Lisby byder på masser af gensyn med troubadourens store bagkatalog. Privatfoto
0/0
Tarm

Forfatterpar er klar med næste bind i vikingetrilogi

112

Ung mand stoppet påvirket og uden kørekort - vennen blev også sigtet

Tarm

Konfirmation i Hoven Kirke søndag d. 28. april klokken 11.00

112

Familiefar havde to kilo hash i skabet

112

Fritidshus lettet for mange dyre stole

Tarm

Lønborg Kirke

Tarm

Konfirmation i Tarm Kirke lørdag d. 27. april

112

Endnu en markbrand - politiet advarer igen mod tørke