Annonce
Sport

En elendig defensiv skal gøres mere kompakt

Den tidligere så målfarlige Lennard Lauridsen får en ny chance i front, når Ringkøbing IF lørdag spiller ude i 2. division mod Dalum. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Tre kampe i træk har Ringkøbing IF lukket fem mål ind. Derfor forsøger Ringkøbing IF at gøre defensiven mere kompakt til kampen ude mod Dalum lørdag eftermiddag.

Annonce

Ringkøbing: Det er ikke sjovt at tabe 5-1. Nu har Ringkøbing IF så gjort det ikke to men tre gange i træk, når man tæller forårsturneringens sidste kamp med. Det var nemlig hjemme mod oprykkerne fra Hvidovre, der også vandt 5-1.

Det er ikke sådan, at de tre nederlag har sat slemme spor i RIFs trup. Stemningen var egentlig ganske fin til træning torsdag.

- Selvfølgelig er det ikke sjovt at tabe 5-1. Men det er heller ikke sjovt at tabe 3-1. Det er aldrig sjovt at tabe. Betydningen er den samme. Vi må bare konstatere, at vi ikke har været gode nok. Heldigvis er vi gode til at komme videre, og det gør vi også denne gang, fortæller cheftræner Nicolai Wael.

En af måderne til at komme videre på er ganske oplagt.

- Vi skal forsøge at stå meget mere kompakt på banen. Det er vi tvunget til. Det nytter jo ikke noget at lukke mange mål ind hver gang, siger Nicolai Wael.

Man kan tydeligt se, holdet mangler en dirigent i forsvaret, og de mangler en mand, der binder defensiven sammen i kraft af sin fysik og sit overblik - altså Jesper Dalsgaard og Andrés Lope. Det er bare sådan, at de begge er skadede. Andrés Lope måske i længere tid, mens Jesper Dalsgaard træner en smule med, men helt klar er han endnu ikke.

Så RIF holder fast i Simon Vesterbæk, Anders Vestergaard Larsen og Kasper Thomsen som de tre forsvarere foran målmand Mads Petersen i udekampen på Fyn mod Dalum lørdag klokken 14.

RIF har været sårbare på kanterne. Mod Dalum bliver det Mikkel Koustrup og Kenneth Lund, der skal tage de mange og lange ture frem og tilbage for at støtte i begge ender af banen. Inde centralt på midtbanen skal Jonas Magnussen og Mikkel Kjeldstrup ligge.

Den tidligere så målfarlige Lennard Lauridsen kommer til at ligge helt på toppen. Bag sig får han Jacob Sandal og Mikkel Jakobsen. På bænken er Dennis Juelsgaard, Martin Ebbensgaard, Emil Albrechtsen og Matias Thorup.

Dalum satser meget på dødbolde og kontraløb. Begge dele er RIF sårbare over for lige nu. Men denne gang har RIF ikke råd til at tabe - og slet ikke 5-1 igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce