Annonce
Skjern

En dag med fugle i Skjern Enge

Måske bliver der mulighed for at se skestorke, som er en fugle på størrelse med fiskehejren. De er hvide og har et bredt langt næb. PR-foto
Fuglenes dag fejres over hele landet søndag 26. maj. I Skjern Enge er Ornitologisk Forening klar med forskellige arrangementer.

Skjern: Fuglene er tidligt oppe og starter deres sang, så snart det begynder at blive lyst. De morgenfriske kan på fuglenes dag 26. maj tage med Ornitologisk Forening på en morgenvandring for at høre det store fuglekor.

Kl. 7 står Jens Hasager fra Ornitologisk Forening på parkeringspladsen ved restauranten på Lønborggård for at tage interesserede med på en stemningsfuld tur i skoven omkring Lønborggård.

Fuglenes Dag i Skjern Enge slutter ikke, når morgenturen på Lønborggård slutter. I det store fugletårn ved vejen mellem Lønborg og Skjern står næste hold ornitologer klar med teleskoper til både børn og voksne. Her vil der være mulighed for mellem kl. 9 og 12 at studere det rige fugleliv og høre om de mange vandfugle, som yngler i engene. Både gråænder, blishøns, gæs og svaner har fået unger og svømmer rundt med dem på jagt efter føde. Er man heldige, vil der måske stå nogle skestorke og forsyne sig med orme og krebsdyr og havørnen har måske lige netop brug for at finde føde til sine sultne unger, mens deltagerne står og kigger.

I fugletårnet bydes der på et rundstykke eller en basse til de hurtige. Man skal selv medbringe drikkevarer. Til børnene er der mulighed for at få et fuglekigger-badge.

Fuglenes dag i Skjern Enge afholdes af Ornitologisk Forening i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce