Skjern

En dag med fugle i Skjern Enge

Måske bliver der mulighed for at se skestorke, som er en fugle på størrelse med fiskehejren. De er hvide og har et bredt langt næb. PR-foto
Fuglenes dag fejres over hele landet søndag 26. maj. I Skjern Enge er Ornitologisk Forening klar med forskellige arrangementer.

Skjern: Fuglene er tidligt oppe og starter deres sang, så snart det begynder at blive lyst. De morgenfriske kan på fuglenes dag 26. maj tage med Ornitologisk Forening på en morgenvandring for at høre det store fuglekor.

Kl. 7 står Jens Hasager fra Ornitologisk Forening på parkeringspladsen ved restauranten på Lønborggård for at tage interesserede med på en stemningsfuld tur i skoven omkring Lønborggård.

Fuglenes Dag i Skjern Enge slutter ikke, når morgenturen på Lønborggård slutter. I det store fugletårn ved vejen mellem Lønborg og Skjern står næste hold ornitologer klar med teleskoper til både børn og voksne. Her vil der være mulighed for mellem kl. 9 og 12 at studere det rige fugleliv og høre om de mange vandfugle, som yngler i engene. Både gråænder, blishøns, gæs og svaner har fået unger og svømmer rundt med dem på jagt efter føde. Er man heldige, vil der måske stå nogle skestorke og forsyne sig med orme og krebsdyr og havørnen har måske lige netop brug for at finde føde til sine sultne unger, mens deltagerne står og kigger.

I fugletårnet bydes der på et rundstykke eller en basse til de hurtige. Man skal selv medbringe drikkevarer. Til børnene er der mulighed for at få et fuglekigger-badge.

Fuglenes dag i Skjern Enge afholdes af Ornitologisk Forening i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. PR-foto
0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Tophistorier

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen