Annonce
Skjern Håndbold

Emil Nielsen og Bjarte Myrhol på Årets Hold

Divisionsforeningen Håndbold har nu kåret Årets Hold i grundspillet på baggrund af indsamlet statistisk materiale fra alle kampe i alle 26 runder i Herre Håndbold Ligaen.

Skjern: Onsdag går slutspillet i gang i Herre Håndbold Ligaen, og Divisionsforeningen Håndbold har nu kåret Årets Hold i grundspillet på baggrund af indsamlet statistisk materiale fra alle kampe i alle 26 runder i Herre Håndbold Ligaen.

Det er begrebet ”Most Effective Player” (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen af Årets Hold, og helt i top på MEP listen ligger Magnus Bramming fra TTH Holstebro med samlet 98,16 MEP point opnået i de 26 kampe, han har spillet. Nærmeste forfølger er Nikolaj Øris Nielsen fra Bjerringbro-Silkeborg med 91,98 MEP, mens SønderjyskE´s Aaron Mensing runder top tre af med en MEP score på 80,59.

Årets Hold i Herre Håndbold Ligaen grundspil:

Målvogter: Emil Nielsen, Skjern Håndbold 47,83 MEP.

Venstre fløj: Magnus Bramming, TTH Holstebro 98,16 MEP.

Venstre back: Aaron Mensing, SønderjyskE Herrer 80,59 MEP.

Playmaker: Johan Meklenborg, Nordsjælland Håndbold 75,52 MEP.

Højre back: Nikolaj Øris Nielsen, Bjerringbro-Silkeborg 91,98 MEP.

Højre fløj: Johan Hansen, Bjerringbro-Silkeborg 75,13 MEP.

Stregspiller: Bjarte Myrhol, Skjern Håndbold 54,08 MEP.

Det er faktisk lidt ekstra flot af Bjarte Myrhol. Den norske landsholdsanfører har nemlig kun spillet 19 af de 26 kampe, men alligevel har han ganske suverænt sikret sig pladsen på årets hold. Det er ikke så overraskende, at Emil Nielsen er på årets hold efter en ganske fortrinlig sæson. Lad os håbe de to holder stilen, nu hvor slutspillet starter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce