Annonce
Skjern Håndbold

Emil Bergholt inden kampen mod barndomsklubben: Skjern har mest at revanchere for vi slog dem to gange i sidste sæson

Emil Bergholt mener, Mors-Thy Håndbold har en chance for at slå Skjern Håndbold, fordi Mors-Thy vil det mest i kampen mellem to kriseramte hold. Arkivfoto: Morten Stricker.
Det er ikke kun Skjern Håndbold, der har tabt fire ligakampe i træk. Det har Mors-Thy Håndbold også. Derfor er det en vigtig kamp for begge hold, der kæmper hårdt for at komme ud af krisen.
Annonce

Skjern: Fem nederlag i træk.

Det er det skrækscenarie, Skjern Håndbold står over for, når de i aften spiller hjemme i Skjern Bank Arena mod Mors-Thy Håndbold.

Men Mors-Thy står over for nøjagtig det samme skrækscenarie.

- Ja, vi har også tabt fire ligakampe i træk. De to første var mod GOG og BSH. De to seneste var værre. Vi tabte klart hjemme mod Aarhus Håndbold, og senest tabte vi utroligt skuffende ude mod bundholdet TMS, Ringsted. Det er en sindssygt vigtig kamp for begge hold, fortæller Mors-Thys Emil Bergholt.

Den kommende Skjernspiller - og tidligere Skjernspiller - mener ikke, at det er det helt rigtige tidspunkt for Mors-Thy at møde et såret Skjern-mandskab på.


Vi skal komme ud som vilde dyr i et forsøg på at ryste Skjern, der har vist svagheder, når de er kommet bagud.

Emil Bergholt, stregspiller i Mors-Thy Håndbold


- Nej Skjern har virkelig noget at revanchere. Og det er jo ikke bare for de fire nederlag, de har i træk. Også for sidste sæson, hvor vi slog Skjern i begge kampe. Skjern vil være ekstra tændte mod os. Ingen tvivl om det, siger Emil Bergholt.

Han ved, det bliver utroligt svært for Mors-Thy.

- Vores chance ligger i, at vi kommer med det rette udtryk til den her kamp. Vi skal vise, at vi vil det mest. Ingen klarer sig med en indsats på 80 procent. Vi skal komme ud som vilde dyr i et forsøg på at ryste Skjern, der har vist svagheder, når de er kommet bagud, fortæller Emil Bergholt.

Annonce

Altid specielt at møde Skjern Håndbold

Stregspilleren tænker ikke på, at han fra næste sæson igen stiller op for Skjern Håndbold.

- For mig vil det altid være specielt at møde Skjern. Men når kampen først er fløjtet i gang, så drejer det sig kun om at vinde, siger Emil Bergholt.

Han ligger nummer tre på Mors-Thys topscorerliste med 47 mål. Mod TMS, Ringsted blev det til syv mål på syv forsøg.

- Men jeg har ikke været helt tilfreds med mit spil i denne sæson. Jeg sigter højt, og jeg vil hele tiden gerne blive bedre. Jeg ved, at jeg har mere at give af, og det skal nok komme. Mod TMS, Ringsted fandt jeg noget af mit gamle angrebsspil frem igen. Jeg fik skabt bedre plads til mig selv, jeg var mere i balance, når jeg skulle afslutte. Det er de ting, jeg skal bygge videre på, og de ting, jeg gerne vil vise mod Skjern, fortæller Emil Bergholt.

Når han løber på banen, bliver det sammen med to andre tidligere Skjernspillere - målmand Søren Pedersen og fløjspiller Bjarke Christensen, der er topscorer for Mors-Thy.

- Vi har ikke snakket specielt meget om kampen. Ikke endnu i hvert fald. Men det er en speciel kamp for os alle tre, og det er en kamp, vi glæder os til, siger Emil Bergholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce