Annonce
Fodbold

Emil Bay Jensen fik knæskal slået af led

Andreas Jensen scorede sæsonens første mål for BK Klitten i serie 3. Arkivfoto: Lisbeth Birkmose
BK Klittens Emil Bay Jensen fik en knæskal slået af led, og Mads Lodberg fik direkte rødt. Alligevel fik Klitten 1-1 i sæsonpremieren i serie 3 hjemme mod FodboldHoldet Herning. Skjern GF 2 fik 2-2 ude mod Herning KFUM.

Serie 3 pulje 32

Klitten-FodboldHoldet 1-1

1-0 efter 28 minutter ved Andreas Jensen på herligt langskud.

1-1 efter 80 minutter på straffespark begået af Anders Bilberg.

- Det blev en rodet kamp. Det værste var, at Emil Bay Jensen omkring pausen fik knæskallen slået af led. Det var ikke rart. Det var også skidt, at Mads Lodberg fik direkte rødt for en nødbremse efter 37 minutter. Vi var tæt på at holde fast hele vejen hjem, selv om vi var i undertal en times tid. Der var ganske få chancer, måske tre til hvert hold hvis man tager det hele med. Jeg synes, vi skulle have vundet. Men FodboldHoldet havde godt gejst, og de var gode på kontraløb, så måske var resultatet i orden, sagde Klittens træner Carsten Olesen.

Herning KFUM-Skjern 2 2-2

0-1 efter to minutter ved Kian Brasen på lob over målmanden efter en bold i dybden fra debutanten Christoffer Fris.

1-1 efter 66 minutter.

2-1 efter 69 minutter.

2-2 efter 76 minutter ved Joakim Gade på lob over målmanden efter endnu en bold i dybden.

- Det var ok. Herning KFUM fik trods alt 37 point i serie 3 i foråret, mens vi er oprykkere, så uafgjort er fint på udebane. Vi fik en dejlig start. Resten af første halvleg, synes jeg, vi var farligst. Herning KFUM havde enkelte farlige bolde i dybden, men generelt havde vores midterforsvar med Morten Sjælland og debutanten Frederik Wendelboe styr på tingene. I starten af anden halvleg var vi pressede, og det gav os muligheder for at løbe kontra. Det gav gode chancer, men vi var pressede. Midt i halvlegen scorede Herning så to gange lige efter hinanden. Det sidste mål mens vi havde en mand skadet. Efter 2-1 fik vi gang i spillet igen, og det lykkedes at få udlignet. I slutfasen kunne begge hold have sikret sejren. Først reddede målmand Frederik Osmundsen en helt åben chance til hjemmeholdet, og kort efter brændte Mads Hansen en stor chance for os, fortalte Skjerns træner Jan Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Leder For abonnenter

Det er æ' så ring' endda

Vi har hørt om de sorte skyer over virksomheder, der uafbrudt er på jagt efter kvalificeret arbejdskraft. Vi har hørt om fremtidens store problemer med, at Vestjylland bliver affolket, og alt kommer til at ligge øde hen, fordi ingen gider flytte til området. Vi har hørt om, at et af de få områder, der vil opleve fremgang, er sprogskoler, fordi alle nye medarbejdere bliver hentet i udlandet og skal lære dansk, før de kan løse arbejdsopgaverne. Nogle af de triste forudsigelser og negative fremtidsudsigter har måske en smule på sig, men inden vi alle sammen falder ned i et sort beskæftigelseshul, er det værd at give de positive historier et par ekstra pæne ord med på vejen. Lige nøjagtig i den positive afdeling var der hele to eksempler i den forgangne weekend. Tiden nærmer sig nemlig, hvor oplevelsescentret Naturkraft åbner dørene for første gang, og med en forventning om godt 200.000 besøgende om året skal der selvfølgelig ansættes mange. I runde tal skal der være 100 sæsonarbejdere og 25 fastansatte i sving, og det kan lyde som noget af en udfordring at finde det antal medarbejdere, hvis det sorte beskæftigelseshul virkelig er så stort, som nogen mener. Om Naturkraft-direktør Peter Sand aldrig har hørt om de negative meldinger om den fremtidige jobsituation, skal stå hen i det uvisse, men uanset hvad ser han - heldigvis - ingen sorte skyer. Heller ikke efter, at oplevelsescentret havde åbent hus, hvor interesserede var inviteret til at kigge forbi til en snak om jobmulighederne. Han vurderer ikke, det bliver et problem at rekruttere - det bliver mere et spørgsmål om at finde de rigtige. Den med, at ingen gider flytte til "sidste stop før Vesterhavet", kender han åbenbart heller ikke noget til, for der bliver vist interesse fra store dele af landet: "Jeg kan godt tilbagevise det dér med, at folk ikke vil til Vestjylland. Når vi har noget, der er interessant nok, så kommer de". Det er også på sin plads at nævne, at i weekenden deltog fire vestjyder ved DM i Skills - en konkurrence for unge på en erhvervsuddannelse. To af de fire, en bager og en anlægsstruktør, gik helt til tops. Så det ser ud til, at der også i 2020 er andet end turistbranchen at byde på her i det vestjyske, når de unge mennesker skal tage skridtet ind på arbejdsmarkedet. Så det er vel æ' så ring' endda.

Annonce