Annonce
Danmark

Elvir Abaz er fyldt med fordomme

Elvir Abaz langer igen ud efter Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige i et indlæg 26. juni.

Det er helt forkert og uden nogen form for fakta. Da Abaz var en lille dreng var der ingen grænser for tolerance og naivitet i flygtningepolitikken.

Allerede ved ankomsten truede nogle muslimer andre i asylcentre. Senere, når de havde fået godkendt asyl, så vi muslimske bander, der hærgede indkøbscentre, svømmehaller, biblioteker, bombarderede politi og brandvæsen med sten.

Annonce

Man kan få det hele fra hestens mule ved at læse bøgerne ”men vi blev onde” og ”Rødder” – begge skrevet af bandeledere.

I førstnævnte sårer bandelederens far sin kone med knivstik, hvorefter han vendte tilbage til Libanon og fandt en ny kone, som han bragte med til Danmark. Den anden bandeleder var dybt kriminel igennem 10 år – ligesom faderen – blev senere radiovært ved radio 24/7. Det eneste de frygtede var at blive udvist, men det skete ikke!

Knud Kølbæk, Vejle

Statistik viser, at når man møder en ung muslim er der 3-4 gange så stor risiko for, at han er kriminel, som hvis det var en etnisk dansker, eller en ikke muslimsk udlænding. Hvem har skylden for denne udvikling, og at vi har alt for mange skyderier i gadebilledet? Det har navnlig rød blok, som har optrådt som nyttige idioter, når det gjaldt udvisning af kriminelle udlændinge. De samme politikere har også foræret statsborgerskab til kriminelle, indtil DF fik strammet loven i maj 2018.


Statistik viser, at når man møder en ung muslim er der 3-4 gange så stor risiko for, at han er kriminel, som hvis det var en etnisk dansker, eller en ikke muslimsk udlænding. Hvem har skylden for denne udvikling, og at vi har alt for mange skyderier i gadebilledet? Det har navnlig rød blok, som har optrådt som nyttige idioter, når det gjaldt udvisning af kriminelle udlændinge.

Knud Kølbæk


Mette Frederiksen har ved sin tiltrædelse som formand for S sagt undskyld – med 35 års forsinkelse - fordi hun ikke lyttede til advarsler mod den muslimske indvandring. Endvidere har hun rost Pia Kjærsgaard for at have advaret mod denne indvandring. Som underviser gennem mange år på en ungdomsuddannelse har undertegnede mødt positive muslimer på tomandshånd sige, at de ikke forstår politikernes naivitet. De skulle udvise de kriminelle udlændinge. Det ville gøre tilværelsen lettere for dem. De var flove over nogle af deres landsmænd! Ovenstående er fakta, og derudover har indvandringen fra muslimske lande kostet danskerne flere hundrede milliarder!

Vil Abaz forklare, hvorfor der er så store problemer med alt for mange muslimer og om det er rimeligt, at vi danskere – sammen med mange positive indvandrere – skal finde os i, at nogle flygtninge misbruger vores gæstfrihed.

Annonce
Annonce
Ringkøbing IF

En forstærket trup giver optimisme i Ringkøbing IF: Træneren tror på en plads i top fire

Ringkøbing IF For abonnenter

Klar forstærkning til Ringkøbing IF: Tidligere topscorer er vendt tilbage til klubben

Skjern

Brand i mejetærsker spredte sig til mark

Debat

Klumme: Mellem os sagt - lad os være besværlige for hinanden

Tarm

34-årig mand uden kørekort snuppet i dansk bil med tyske nummerplader: Politiet fandt også stoffer på manden

Vestjylland For abonnenter

Efter fire måneder åbner ulvezone igen: Noget kan tyde på, at mennesker og ulvehvalpe holdt sig væk - på nær en politianmeldelse

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Læserbrev

Derfor rammer Brian Mørk helt skævt

Vestjylland

Ulvedræber truet på livet: Mand dømt for truslerne

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Ringkøbing-Skjern

I weekenden vælter eleverne ind: Forstandere glæder sig til et efterskoleår med færre coronarestriktioner

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Fagchef ved kommunen: - Det er ikke nyt, at vi bruger sikkerhedsvagter

Videbæk

Billig-arbejdstøj går på opkøb: Nu vil Spjald-virksomheden selv designe arbejdstøj

Annonce