Annonce
Skjern Håndbold

Elvar Jónsson stopper i Skjern Håndbold: Jeg søger nye udfordringer

Elvar Örn Jónsson stopper i Skjern Håndbold til sommer. Meget tyder på, den islandske back fortsætter karrieren i Melsungen i Tyskland. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skjern Håndbold har tilbudt Elvar Jónsson en forlængelse af aftalen, der udløber til sommer, men islændingen har sagt nej tak. Elvar søger udfordringer andre steder.
Annonce

Skjern: Rygterne har svirret nogle dage, og nu bekræfter både Skjern Håndbold og den islandske landsholdsspiller Elvar Jónsson, at parterne skilles til sommer efter to års samarbejde.

- Vi har givet Elvar et bud, men vi kunne ikke blive enige om en ny aftale, fortæller Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

Elvar Jónsson er bestemt ikke utilfreds med opholdet i Skjern.

- Jeg har besluttet mig for at søge nye udfordringer næste sæson, og det betyder desværre, min tid i Skjern er forbi for nu. Jeg har været meget glad for min tid i Skjern Håndbold, og jeg vil fighte og gøre mit absolut bedste i resten af sæsonen i Skjern og vise tilhængere og sponsorer i Skjern Håndbold, at jeg sætter stor pris på al den støtte, jeg har fået af dem, siger Elvar Jónsson i en udtalelse gennem sin agent.


Vi har givet Elvar et bud, men vi kunne ikke blive enige om en ny aftale.

Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold


Elvar Jónsson er i øjeblikket til VM, hvor han får masser af spilletid for Island på venstre back.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har stor tillid til den 23-årige bagspiller, og meget tyder da også på, at Elvar Jónssons fremtid ligger i den tyske bundesliga hos Melsungen, der har netop Gudmundur Gudmundsson som træner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Feriehusudlejere ser frem til flere danskere - men glæder sig til de stabile tyskere

Annonce