Annonce
Navne

Elever skal udvikles: Henrik skal give gymnastik et ekstra løft på efterskole

Henrik Kyhl Pedersen er 34 år, far til to drenge og bosat i Ulfborg. Pressefoto: Vedersø Idrætsefterskole
Henrik Kyhl Pedersen er netop blevet ansat på Vedersø Idrætsefterskole, hvor han som afdelingsleder blandt andet skal være med til at styrke skolens gymnastikprofil.
Annonce

Vedersø: I sit arbejdsliv er 34-årige Henrik Kyhl Pedersen ret fokuseret på, hvad der tæller.

- Mennesker, ledelse og gymnastik er tre hovedingredienser, som jeg elsker at kombinere. Min motivation og indgangsvinkel er altid at få mennesker, projekter og processer til at udvikle sig, blomstre og lykkes, siger Henrik Kyhl Pedersen.

Det matcher godt med Vedersø Idrætsefterskole, hvor han netop er blevet ansat som afdelingsleder.

- Det passer perfekt på indholdet i vores jobopslag, hvor der blandt andet stod, at vores nye leder skal kunne have mange bolde i luften hver dag. For på en efterskole er der opgaver døgnet rundt - det er en livsstil, siger forstander Kim Skouborg og tilføjer:

- Vi har ønsket at styrke skolens gymnastikprofil gennem ansættelse af en afdelingsleder med en stærk baggrund og et stort netværk inden for gymnastikken. Gymnastik har altid været skolens hjerteblod, og det fælles opvisningsprogram betyder rigtig meget for skolens elever - mange unge vælger Vedersø Idrætsefterskole på grund af gymnastik.

Størstedelen af mit voksne arbejdsliv har været i efterskoleverdenen, og at komme tilbage til den livsstil er en fantastisk mulighed for mig og min familie.

Henrik Kyhl Pedersen

Annonce

Far til Sigurd og Aksel

Henrik Kyhl Pedersens c.v. viser blandt andet, at han har otte års erfaring som lærer på Staby Efterskole og tre år som idrætskonsulent hos DGI Vestjylland i Ulfborg.

- Størstedelen af mit voksne arbejdsliv har været i efterskoleverdenen, og at komme tilbage til den livsstil er en fantastisk mulighed for mig og min familie. At få lov til at stå i spidsen og være med til at skabe de bedst mulige rammer for menneskelig udvikling står ekstremt højt på min ønskeseddel, siger Henrik Kyhl Pedersen.

Om det, der venter den nye afdelingleder, når han tiltræder efter sommerferien, siger forstander Kim Skouborg:

- Henrik vil få ansvaret for, at skolens værdier skinner igennem i en travl hverdag. Han bliver personaleansvarlig for vores dygtige undervisere, og samtidig skal Henrik være den person, som elever og forældre er trygge ved at gå til, når der er behov for det.

Henrik Kyhl Pedersen er lige nu ansat som service-manager i Lem-virksomheden Agrointelli, der producerer selvkørende traktorer til landbruget. Corona-krisen har dog tvunget ham til at søge nye udfordringer.

Den kommende afdelingleder på Vedersø Idrætsefterskole er gift med Anne-Kathrine, og privaten i Ulfborg tæller også Sigurd og Aksel på to og fem år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce