Annonce
Ringkøbing

Elever på Vedersø Idrætsefterskole sendt hjem: Kammerat var smittet med Covid-19

Forstander Kim Skouborg har efter konsultation med Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet at sende eleverne på Vedersø Idrætsefterskole hjem, indtil det er fastslået, at ingen yderligere elever er smittet. Foto Jørgen Kirk.
En pige på skolen viste sig at være smittet med corona; skolen har efter konsultation med Styrelsen for Patientsikkerhed sendt eleverne hjem til efter påske.

VEDERSØ: Eleverne på Vedersø Idrætsefterskole blev lørdag sendt hjem, da det viste sig, at en pige på holdet var smittet med Covid-19.

- Pigen havde i sidste uge været sammen med en søster, der efterfølgende viste sig at være smittet. Elevens første test onsdag var negativ, men en ny test, hvis resultat forelå lørdag, viste, at hun var smittet, fortæller forstander Kim Skouborg.

- Vi kontaktede Styrelsen for Patientsikkerhed og valgte derefter lørdag at sende eleverne hjem til efter påske, fortsætter han.

Eleverne skal herefter testes to gange for at få fastslået, om nogle af dem er smittede.

- Det passer med, at de - hvis testene er negative - kan vende tilbage til skolen efter påske, så det giver ikke det store afbræk i undervisningen. De tre dage indtil påske klarer vi med hjemmeundervisning, siger Kim Skouborg.

Han tilføjer, at det er første gang, man på Vedersø Idrætsefterskole har haft elever, der har været smittet med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce