Annonce
Skjern

Plads til alle: Ekstra penge til udvidelse af cafeen på Fredensgade i Skjern

Et glimt fra aktiviteterne i botilbudet Fredensgade i Skjern, som det præsenteres på kommunens hjemmeside. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune

Skjern: Socialudvalget har nikket ja til en ekstrabevilling på 250.000 kroner, så der kan blive sat gang i den planlagte udvidelse af cafeen på Fredensgade i Skjern.

Cafeen er placeret sammen med botilbuddet Fredensgade, som er et botilbud til borgere med ADHD og Autismespektrum forstyrrelser.

I dag er der ikke plads til alle borgere i cafeen, da der er max 24 pladser og ikke mulighed for afskærmning, hvis der er borgere, som ikke kan håndtere at skulle sidde tæt.

Cafeen er yderligere udfordret på plads, da udvalget i august 2019 godkendte, at alle cafeer i Handicap og Psykiatri skulle ændre karakter til uvisiterede cafeer. Det betyder konkret, at en større gruppe af borgere har adgang til cafeerne.

Cafeens størrelse er i dag cirka 50 kvadratmeter plus et overdækket areal på 17 kvadratmeter. Udvidelsen skal fordoble arealet.

Byrådet bevilgede sidste år 1,3 million til udvidelsen, men udbuddet viste, at det vil blive en kvart million dyrere.

Derfor må socialudvalget igen til lommerne og finde de ekstra penge fra anlægsmidlerne, der er reserveret til fleksible boliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Spritbilist standset i Stauning

Annonce