Annonce
Skjern

Ekspres-ombygning: Lidl lukker - i fire dage

Lidl i Skjern holder lukket i fire dage på grund af ombygning. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Fredag den 21. maj genåbner Lidl på Vardevej i Skjern efter en fire-dages ekspres-ombygning, så kunderne møder en flottere og mere moderne butik.

Skjern: I fire dage må kunderne undvære at gå i Lidl på Vardevej. Fra på mandag til og med torsdag bliver butikkens 1175 kvadratmeter moderniseret. Det samme sker med alle kædens 133 butikker i Danmark.

Samlet set investerer Lidl-kæden et trecifret millionbeløb på moderniseringen, der skal sikre et større udvalg, hvor der kan vælges dansk, økologisk og bæredygtigt.

- Kunderne vil opleve det som en helt ny udgave af en Lidl-butik. De vil ikke kunne kende den igen, så meget vil der være blevet lavet om, når butikken åbner igen. Vi glæder os til at vise butikken frem, siger Anders Frydendahl, salgsdirektør i Lidl Danmark

Annonce

Der bruges blandt andet. flere lyse træprodukter som beklædning rundt om i butikken og der installeres cirka 30 procent mere lys, så det bliver en mere skandinavisk-udseende indkøbsoplevelse.

Ombygningen består blandt andet i, at butikken vil indbyde til et andet indkøbsflow, da kølefagene med kød, fisk og veganske alternativer rykkes længere frem i butikken, så de kommer i umiddelbar forbindelse med grøntafdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce