Annonce
Erhverv

Ejendomsmægler skal have mere plads

EDC Videbæk har købt nabobygningen i Bredgade. Arkivfoto

VIDEBÆK: Ejendomsmæglere sælger ikke blot ejendomme. EDC Videbæk har netop købt en. Den lokale ejendomsmægler har til huse i Bredgade 39, men her sidder de 10-12 medarbejdere tæt.

- Vi har gennem længere tid manglet plads til både vores landbrugsafdeling og vores boligafdeling, så vi har købt nummer 41, fortæller ejer Jan Bækdal.

Den nyindkøbte ejendom skal dog sættes i stand, inden ejendomsmæglerne kan rykke ind. Derfor er der endnu ikke sat en dato for åbningsdagen for de nye lokaler.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce