Annonce
Skjern

Efterskoletyve vidste, hvad de gik efter

Frederik Lodberg fik brudt sit låste skab op, og det undrer ham. Foto: Cape.

Tyvene på Husflidsefterskolen i Skjern spreder utryghed blandt eleverne

Annonce

Det var ikke nemt for eleverne på Den Danske Husflidsefterskole i Skjern - eller Skjern Efterskole, som den også kaldes - at falde i søvn i går aftes.

Mens alle elever var samlet i den nye arena til fælles idrætstime fra klokken 17.15, gik et hold tyveknægte isystematisk i gang med at tømme elevernes værelser for computere og mobiltelefoner. En del af værelserne var ikke låst, så de havde nemt spil.

Det, der dog vækker forundriong hos både elever og personale, er, at tyvene på en eller anden måde må have vidst præcis, hvornår de skulle komme.

Tyve tømte skoleelevers værelser

»De må jo have holdt øje med skolen på en eller anden måde,« lyder det fra Frederik Lodberg, en af de elever, der fik stjålet både computer og mobiltelefon.

Lige præcis Frederik Lodbergs sag er med til at betyrke mistanken om at tyvene har haft et eller andet kendskab til skolen. For hans computer lå i et aflåst skab på hans værelse - og det er brudt op.

»Men det låste skab lige ved siden af, er ikke åbnet. Og tyvene har ikke været inde og rode resten af tingene igennem,« lyder det undrende fra Frederik Lodberg.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker nu den omfattende tyverisag, hvor der samlet er 24 elever, der har fået stjålet forskellige genstande.

Tyve tømte skoleelevers værelser

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce