Annonce
Kultur

Efter vellykket første forsøg: Countryfest gentages til næste år

Godt 300 country- og festglade mennesker deltog i Camping & Familiepark Wests første countryfest. Hos arrangøren tøver man ikke med at kalde temafesten for en succes. Foto: Jørgen Kirk
Omkring 300 festglade mennesker deltog i Camping & Familiepark Wests første countryfest. Det har været så fedt, siger initiativtager, som allerede nu giver lovning på ny fest næste år.

HEE: - Det har været den fedeste fest. Det gik over alle forventninger.

Sådan beskriver initiativtager og aktivitetsansvarlig hos Camping & Familiepark West i Hee, Susanne Arreborg, lørdagens countryfest.

Både campister og besøgende fra nær og fjern kunne være med i festen, som startede med spisning klokken 17 og musik frem til klokken 00.30, og en time senere forlod de sidste gæster festen.

Countryfesten var den første af sin slags på campingpladsen, som forinden havde haft lidt ondt i maven over, om man kunne få solgt de 250 madbilletter, man havde stillet an med.

- Det har været så fedt. Vi blev omkring 300 mennesker, så det kan vi vist godt kalde en succes, siger Susanne Arreborg.

Temafesten bød på både countrymusik, cowboyhatte, læderveste og amerikaniserede drinks som ’Blue Mountain’, en ’indianerdrik’ kaldet ’Ugh-Ugh’ og ’shots’. Det hele foregik uden nævneværdige problemer, forklarer Susanne Arreborg.

- Jeg har ikke hørt en eneste sige noget negativt – Der var godt nok lige noget med en højtaler, der skulle fikses. Men der var mange, som sagde, at det var en god fest, og at de gerne ville komme igen næste år, siger hun.

Årets countryfest er stablet på benene uden at have et decideret budget. Derfor har man måtte trække på frivillige kræfter fra campingpladsens countryentusiaster og andre campister for at få temafesten i hus.

Det her kunne ikke lade sig gøre uden alt den frivillige hjælp, vi fik. De har gjort et kæmpe stykke arbejde, som har været alfa og omega, siger Susanne Arreborg.

Næste års fest bliver derimod skudt i gang med et bedre budget, for selvom pengekassen for countryfesten søndag ikke var gjort helt op, så tegner der sig til at blive et ukendt, men godkendt bidrag til næste års fest.

- Så vi kan godt garantere, at der bliver en fest næste år også, siger Susanne Arreborg.

Annonce
dansetrinene fra linedance var skiftet ud med mere gængse af slagsen, da country-bandet Bibi og Sniff spillede op. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Annonce