Annonce
Kultur

Efter vellykket første forsøg: Countryfest gentages til næste år

Godt 300 country- og festglade mennesker deltog i Camping & Familiepark Wests første countryfest. Hos arrangøren tøver man ikke med at kalde temafesten for en succes. Foto: Jørgen Kirk
Omkring 300 festglade mennesker deltog i Camping & Familiepark Wests første countryfest. Det har været så fedt, siger initiativtager, som allerede nu giver lovning på ny fest næste år.
Annonce

HEE: - Det har været den fedeste fest. Det gik over alle forventninger.

Sådan beskriver initiativtager og aktivitetsansvarlig hos Camping & Familiepark West i Hee, Susanne Arreborg, lørdagens countryfest.

Både campister og besøgende fra nær og fjern kunne være med i festen, som startede med spisning klokken 17 og musik frem til klokken 00.30, og en time senere forlod de sidste gæster festen.

Countryfesten var den første af sin slags på campingpladsen, som forinden havde haft lidt ondt i maven over, om man kunne få solgt de 250 madbilletter, man havde stillet an med.

- Det har været så fedt. Vi blev omkring 300 mennesker, så det kan vi vist godt kalde en succes, siger Susanne Arreborg.

Temafesten bød på både countrymusik, cowboyhatte, læderveste og amerikaniserede drinks som ’Blue Mountain’, en ’indianerdrik’ kaldet ’Ugh-Ugh’ og ’shots’. Det hele foregik uden nævneværdige problemer, forklarer Susanne Arreborg.

- Jeg har ikke hørt en eneste sige noget negativt – Der var godt nok lige noget med en højtaler, der skulle fikses. Men der var mange, som sagde, at det var en god fest, og at de gerne ville komme igen næste år, siger hun.

Årets countryfest er stablet på benene uden at have et decideret budget. Derfor har man måtte trække på frivillige kræfter fra campingpladsens countryentusiaster og andre campister for at få temafesten i hus.

Det her kunne ikke lade sig gøre uden alt den frivillige hjælp, vi fik. De har gjort et kæmpe stykke arbejde, som har været alfa og omega, siger Susanne Arreborg.

Næste års fest bliver derimod skudt i gang med et bedre budget, for selvom pengekassen for countryfesten søndag ikke var gjort helt op, så tegner der sig til at blive et ukendt, men godkendt bidrag til næste års fest.

- Så vi kan godt garantere, at der bliver en fest næste år også, siger Susanne Arreborg.

dansetrinene fra linedance var skiftet ud med mere gængse af slagsen, da country-bandet Bibi og Sniff spillede op. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Elevtalsprognoser er ret sikre - men der er store afvigelser på en enkelt skole

Annonce