Annonce
Sport

Efter vanvittigt drama mod Egypten: Skjern-drengen Mathias Gidsel har aldrig prøvet noget lignende

Mathias Gidsel efter en af sine scoringer i onsdag aftens kvartfinale mod Egypten. Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / POOL / AFP/Ritzau Scanpix
- Vi skal tage vildskaben og stemningen fra omklædningsrummet efter kampen mod Egypten med til semifinalen mod Spanien, siger Mathias Gidsel.
Annonce

HÅNDBOLD: Landsholdets komet på højre back, 21-årige Mathias Gidsel fra GOG, fik onsdag aften i kvartfinalen mod Egypten atter en hovedrolle.

Det skete, da han med få sekunder tilbage af anden forlængelse blev angrebet af hjemmeholdets forsvar, da han skulle tage frikast og dermed trak et rød kort til Egypten samt et dansk vinder-straffekast.

På spørgsmålet om han spillede på det røde kort, lød svaret fredag formiddag fra Gidsel fra VM-lejren:

- Nej. Det hele gik så hurtigt. Jeg kan slet ikke forstå, at de gik så hårdt op til mig i den situation.

Gidsel kalder kvartfinalen "det vildeste, han har prøvet" - med tilføjelsen:

- Hvis det bliver sådan her, hver gang, jeg skal med landsholdet, så bliver det godt nok noget hårdt for nerverne. Kvartfinalen var en rutschebanetur. Flere gange troede jeg, at vi var ude, og så fik jeg alligevel håbet tilbage.

- Tænkte du på de mange tv-seere, der fulgte dig og holdet hjemme i Danmark. Gjorde det dig nervøs?

- Nej, det kunne jeg slet ikke rumme. Jeg var mere optaget af ikke at lave fejl for holdet. Det var instinktet, der bar mig igennem til sidst.

Mathias Gidsel ser frem til fredagens semifinale med ordene:

- Vi skal tage vildskaben fra kvartfinalen - og den fantastiske stemning i omklædningsrummet efter kampen - med videre mod Spanien. Det er et godt hold, men jeg ser muligheder også for mig til at agere i Spaniens forsvar - ikke mindst imod forsvarets offensive treere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Efterskolen DHE i Skjern har travlt de næste dage: Nu skal det tabte vindes tilbage

Annonce